Μετά τις εξαιρετικά επιτυχημένες παραστάσεις την περασμένη άνοιξη στο Θέατρο του Νέου Κόσμου, το Bob Festival στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών, τη sold-out περιοδεία σε Ηράκλειο, Πρέβεζα, Κύπρο, Δραπετσώνα, Ρέθυμνο, Σαντορίνη και Χανιά, η παράσταση που αγαπήθηκε από χιλιάδες θεατές, «Όλα Αυτά τα Υπέροχα Πράγματα» σε σκηνοθεσία Ιόλης Ανδρεάδη, με την ηθοποιό Μελίνα Θεοχαρίδου επί σκηνής, επιστρέφει στην Αθήνα! Στο «Tempus Verum – Εν Αθήναις» από τις 10 Φεβρουαρίου και κάθε Σάββατο στις 19.00 για 8 μόνο παραστάσεις.

Η μαμά ενός επτάχρονου κοριτσιού κάνει απόπειρα αυτοκτονίας. «Ήταν κάτι εντελώς ανόητο, κάτι που συμβαίνει όταν κάποιος δεν μπορεί με τίποτα να είναι ευτυχισμένος», της είπαν. Το κοριτσάκι θέλοντας να βοηθήσει τη μητέρα του ξεκινάει μια λίστα με κάθε υπέροχο πράγμα στον κόσμο για το οποίο αξίζει κανείς να ζει. Ενήλικας πια, έρχεται να διηγηθεί την ιστορία της, παρακινώντας το κοινό να παίξει τους υπόλοιπους χαρακτήρες της ζωής της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

To πολυβραβευμένο «Every Brilliant Thing» του Ντάνκαν Μακμίλαν (1984, Πνεύμονες) και του Τζώνυ Ντόναχο, ένα έργο για την κατάθλιψη ή για το τι είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε γι’ αυτούς που αγαπάμε. Σε μετάφραση Αντώνη Γαλέου και ελεύθερη προσαρμογή από την Ιόλη Ανδρεάδη και τον Άρη Ασπρούλη (Οικογένεια Τσέντσι, Young Lear).

Το «Every Brilliant Thing» ανέβηκε για πρώτη φορά το 2013 στην Αγγλία και έκτοτε ταξιδεύει ασταμάτητα σε όλο τον κόσμο. Έχει αποσπάσει το βραβείο Critics’ Pick των New York Times και τις διθυραμβικές κριτικές των Guardian, Time Out, Independent, Evening Standard, Telegraph και Sunday Times, ενώ έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία σε Αγγλία, Αμερική, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία – τώρα και στην Ελλάδα.

Συντελεστές:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετάφραση: Αντώνης Γαλέος
Προσαρμογή κειμένου: Ιόλη Ανδρεάδη & Άρης Ασπρούλης
Σκηνοθεσία – Κίνηση: Ιόλη Ανδρεάδη
Σκηνικός χώρος – Κοστούμι: Δήμητρα Λιάκουρα
Φωτισμός: Χριστίνα Θανάσουλα
Φωτογραφίες: Πάνος Μιχαήλ

Ερμηνεύει η Μελίνα Θεοχαρίδου

Μια παραγωγή της OliviosK Παραγωγές

Το κείμενο της παράστασης κυκλοφορεί από την Κάπα Εκδοτική.

Προπώληση:
 
https://www.viva.gr/tickets/theater/tempus-verum-en-athinais/ola-auta-ta-uperoxa-pragmata

Tempus Verum – Εν Αθήναις

Ιάκχου 19, Γκάζι | Τηλ.: 2103425170 | Είσοδος 12 ευρώ | Διάρκεια 75 λεπτά

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης