Η παράσταση για βρέφη «Μικρό – μικρό στον μεγάλο, μεγάλο κόσμο», που απευθύνεται σε παιδιά από 6 μηνών έως 3 ετών και ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους ολοκληρώνει για φέτος τον κύκλο της, την Κυριακή 19/02 στις 12 το μεσημέρι.

Μια παράσταση – εμπειρία, όχι μόνο για βρέφη αλλά και για νέους γονείς η οποία προσπαθεί να έρθει σε επαφή με το αθώο υποσυνείδητο των βρεφών. Η παράσταση αυτή δεν είναι θέατρο, δεν είναι διαδραστική, είναι αντιδραστική, είναι μια απόπειρα να δημιουργηθεί ένα κοινό βίωμα μέσω των αισθήσεων και να μοιραστούμε μια κοινή θέαση, έστω και για πολύ λίγο, όλοι μαζί!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα πρώτα μας βήματα, όταν υπήρξαμε άνθρωποι μικροί, άλλοτε διστακτικά και αδέξια, άλλοτε ανυπόμονα και βιαστικά. Βήματα μικρά, οδηγούν σε ένα μεγάλο κόσμο.

Σε αυτή μας τη δεύτερη παράσταση για τα βρέφη και τους μικρούς ανθρώπους, η δημιουργός του σεναρίου και οι δύο ηθοποιοί συνεχίζουν την έρευνα για το πώς ένα μικρό θέαμα προκαλεί μεγάλες αντιδράσεις, τόσο στα πολύ μικρά παιδιά όσο και στους ενήλικες που τα συνοδεύουν.

Τα μικρά παιδιά αναγνωρίζουν το δικό τους ξεκίνημα, στις πρώτες μικρές – μικρές κινήσεις που κάνουν τα στοιχεία της φύσης (ένα κλαρί, μια σταγόνα, ένα αστέρι…) και στις πρώτες μικρές – μικρές αναπνοές που παίρνει ο κόσμος γύρω τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι ενήλικες θυμόμαστε το πρώτο βήμα μας, πατάμε ξανά στα χνάρια της πρώτης μας ισορροπίας, βαδίζουμε με περιέργεια αλλά και με ασφάλεια, κρατώντας τα μικρά, μικρά χέρια τρυφερά, για να βρούμε καινούριο δρόμο στο μεγάλο κόσμο.

Συντελεστές:

Σύλληψη ιδέας – Σενάριο: Δόμνα Ζαφειροπούλου
Σκηνοθεσία – μουσική επιμέλεια: Δημήτρης Αδάμης
Συνδημιουργούν και παίζουν: Αλεξάνδρα Κασιούμη, Βασιλική Γραικού
Φωτισμοί: Τρύφωνας Κεχαγιάς

Θέατρο Αθήναιον – Β Σκηνή (Βασιλίσσης Όλγας 35, Τηλέφωνο 2310 832 060)

Διάρκεια: 45 λεπτά (χωρίς διάλειμμα).

Εισιτήρια: 10 ευρώ (ένα άτομο & ένα βρέφος) 18 ευρώ (δύο άτομα & ένα βρέφος), 24 ευρώ (τρία άτομα & ένα βρέφος).

Προπώληση: Ηλεκτρονικά στο ticketservices.gr, στο ταμείο του Αθήναιον τις ημέρες των παραστάσεων και στο ταμείο του Θεάτρου Αριστοτέλειον (Εθν. Αμύνης 2 – Τ. 2310 262 051)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης