Η επιτυχημένη παράσταση, «Ρωμαίος και Ιουλιετα για 2», κάνει φινάλε στο σπίτι της, το θέατρο Άλφα.Ιδέα την Πέμπτη 26 Απριλίου στις 21.00.

Μια παράσταση που αφήνει πίσω της πάνω από 500 παραστάσεις, αμέτρητα Sold Out, διθυραμβικές κριτικές κοινού και κριτικών, 3 περιοδείες σε όλη την Ελλάδα, ένα διεθνές θεατρικό ταξίδι σε Κύπρο, Ισπανία, Σερβία, Πορτογαλία, Μεξικό και Ζυρίχη, 2 κρατικά βραβεία Κύπρου, το 1ο Βραβείο στο Διεθνές Festival de Teatro Clásico de Almagro της Ισπανίας, μα πάνω από όλα την αγάπη του κόσμου που εδώ και 6 χρόνια ακολούθησε τα δύο φαντάσματα και την ιστορία τους παντού με πάθος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μια τελευταία παράσταση – γιορτή, για όσες και όσους δεν πρόλαβαν και για όσες και όσους θέλουν για τελευταία φορά να ξαναδούν την παράστασή μας, την Πέμπτη 26 Απριλίου στις 21:00.

Μια σπαζοκεφαλιά υποκριτικής, ένα θεατρικό πάζλ από ποικίλα θεατρικά είδη και ύφη, ένας αγώνας να δοθεί στο ακέραιο η ουσία του έργου του Σαίξπηρ από την Ομάδα Ιδέα. Με όπλο την αθωότητα και την υψηλή σωματική τους ενέργεια οι δύο νεαροί performers, ο Κωνσταντίνος Μπιμπής και η Αθηνά Μουστάκα, ρίχνονται στην αρένα της σκηνής για να ανακαλύψουν από την αρχή τον πιο βαθύ, τον πιο παράλογο, τον πιο ακραίο, τον πιο θνησιγενή, τον πιο ποιητικά γελοίο έρωτα όλων των εποχών.
Στην παράσταση συμμετέχει και ο Κώστας Γάκης, παίζοντας πιάνο, κιθάρα, κρουστά αλλά και «παρεμβαίνοντας» σε κρίσιμες στιγμές του έργου.

Η παράσταση έχει τιμηθεί με 2 κρατικά βραβεία Κύπρου και κέρδισε το 1ο Βραβείο στο Διεθνές Festival de Teatro Clásico de Almagro της Ισπανίας. Συμμετείχε επίσης στο 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Σαίξπηρ στη Σερβία, στο Φεστιβάλ Folia ’16, στην Πορτογαλία, στο Festival de Teatro Clasico MX στο Μεξικό καθώς και στο Φεστιβάλ Ελληνικού Θεάτρου στη Ζυρίχη της Ελβετίας και φέτος στο Teatro Circo στη Braga (Πορτογαλία).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ερμηνεύουν ο Κωνσταντίνος Μπιμπής, η Αθηνά Μουστάκα και συμμετέχει ο Κώστας Γάκης, παίζοντας πιάνο, κιθάρα, κρουστά αλλά και «παρεμβαίνοντας» σε κρίσιμες στιγμές του έργου…

Συντελεστές:

Μετάφραση: Διονύσης Καψάλης
Σκηνοθεσία – Διασκευή: Κώστας Γάκης, Αθηνά Μουστάκα, Κων/Νος Μπιμπής.
Μουσική Σύνθεση: Κώστας Γάκης – Κώστας Λώλος
Live Μουσική: Κώστας Γάκης
Σκηνικά – Κοστούμια: Έλλη Λιδωρικιώτη
Βοηθός Σκηνογράφου: Θεοδώρα Βεστάρχη
Φωτισμοί: Σάκης Μπιρμπίλης
Δ/νση Παραγωγής: Λευτέρης Πλασκοβίτης
Παραγωγή: K2L ΑΛΦΑ – ΙΔΕΑ Ε.Ε

Τιμές εισιτηρίων:

Προπώληση από Viva.gr και από ταμείο θεάτρου: 10 ευρώ

Ημέρα Παράστασης γενική είσοδος: 15 ευρώ

Ημέρα Παράστασης μειωμένο (Φοιτητές, άνεργοι, ΑΜΕΑ): 12 ευρώ

Διάρκεια παράστασης: 120 λεπτά

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης