Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση «Το Πανηγύρι», την Πέμπτη 7 Ιουνίου στις 20.00, στο Πολιτιστικό Κέντρο Αλέξανδρος (Εθνικής Αμύνης 1, Θεσσαλονίκη) με ελεύθερη είσοδο.

«Το Πανηγύρι» αποτελεί μια παράσταση του περιπλανώμενου θιάσου «Βαριετέ», μιας πρωτοβουλίας του τμήματος Υποκριτικής Θεάτρου και Κινηματογράφου του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο περιπλανώμενος θίασος «Βαριετέ» εμφανίζεται εδώ και χρόνια σε διάφορα θέατρα σε όλη την Ελλάδα. Πρόκειται να έρθει και στη Θεσσαλονίκη και να μας προσφέρει ένα θέαμα με πολλά θεατρικά δρώμενα, τραγούδι και χορό. Πέντε ηθοποιοί προσπαθούν να ερμηνεύσουν και να προσφέρουν διασκέδαση στο κοινό που τους παρακολουθεί, γιατί αυτό τους ευχαριστεί, τους δίνει ενέργεια και δύναμη για να συνεχίσουν να περιπλανώνται.

Με κείμενα από τον Ζαν Κοκτώ, Δημήτρη Ψαθά και στοιχεία της Κομμέντια Ντελάρτε (Commedia Dell Arte), οι σπουδαστές δημιουργούν ένα δικό τους κείμενο και μπαίνουν για πρώτη φορά στη διαδικασία δημιουργίας μιας θεατρικής παράστασης.

Ένας περιπλανώμενος θίασος που έρχεται στην πόλη σας μόνο για μία μέρα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Κυρίες και κύριοι!!!
Καλώς ήρθατε και πάλι
σε μια γιορτή πολύ μεγάλη
που ετοίμασαν φυσικά
του θεάτρου τα παιδιά!
Θ΄ακούσετε και μονολόγους
μα και αστείους διαλόγους
που θα σας κάνουν να σκεφτείτε
κι απ΄την ανία σας να βγείτε!»

Στην παραγωγή της θεατρική παράστασης «Το Πανήγυρη» συμμετέχουν ενεργά οι Τομείς Παιδαγωγικών, Εργοθεραπείας, Ηχοληψίας & Μουσικής Παραγωγής και Εφαρμοσμένων Τεχνών του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης.

Σπουδαστές: Δέσποινα Βαλιάνου, Έλενα Καλογήρου, Εύη Μαύρου, Θωμαή Σιούμη, Σοφία Χαρατζίδου.
Διδάσκων: Πέτρος Παπαζήσης
Κρατήσεις θέσεων τηλεφωνικά στο 2310552406 και στο www.iekalfa.gr/panigiri

Πληροφορίες για τα νέα Τμήματα Σεπτεμβρίου:
ΙΕΚ ΑΛΦΑ, Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310552406, www.iekalfa.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης