A week full of music / Μια μουσική γιορτή για νέα ταλέντα

Για 4η χρονιά και για μία ολόκληρη βδομάδα, πλάι σε μια από τις ωραιότερες λίμνες της Ευρώπης, κάτω από τον έναστρο ουρανό ετοιμάζουμε μαγικά βράδια με ζωντανή μουσική από νέα ταλέντα στο ξενοδοχείο Kazarma Lake Resort & Spa.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Το μεγάλο μουσικό γεγονός της Θεσσαλίας

Ελάτε να τραγουδήσετε. Ελάτε να αποδείξετε ότι αξίζετε. Ελάτε να σας ακούσουμε.

Δευτέρα 3 Αυγούστου έως Κυριακή 9 Αυγούστου 2015

Καθημερινά από τη Δευτέρα 3 Αυγούστου μέχρι και την Κυριακή 9 Αυγούστου ο Νίκος Μουρατίδης παρουσιάζει στο υπαίθριο θεατράκι του Kazarma διαγωνισμό νέων καλλιτεχνών και συγκροτημάτων γιατί η ποιότητα στο χώρο της μουσικής του αύριο ανήκει στους νέους καλλιτέχνες του σήμερα!
Κάθε χρόνο, ο νικητής ή η νικήτρια κερδίζουν ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι γραμμένο από γνωστούς δημιουργούς. Φέτος το τραγούδι θα γράψουν ο συνθέτης Αντρέας Λάμπρου και ο στιχουργός Γιώργος Παυριανός, που θα είναι και τα μέλη της κριτικής επιτροπής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα κάθε βράδυ και ένα διαφορετικό μουσικό show από νέους καλλιτέχνες που τώρα ξεκινούν την καριέρα τους. Θέλουμε να υποστηρίξουμε όλα τα νέα ταλέντα: Μαζί μας ο Ρωμανός Κολυτός, η Σύλβια Ευθυμίου και η Patricia Abrahams.

Στείλτε εγκαίρως τις συμμετοχές σας αναγράφοντας: Ονοματεπώνυμο, ηλικία, τηλέφωνο, e-mail, ποια ημέρα θέλετε να εμφανιστείτε και μία φωτογραφία σας.

TETRAGONO PRODUCTIONS
mourat3@otenet.gr

Kazarma Lake Resort Spa, Καλύβια Φυλακτής 43067 Καρδίτσα | Τηλ.: 24410 92290 | Fax: 24410 92030

http://www.kazarma.gr/

Περισσότερες πληροφορίες
Facebook: https://www.facebook.com/KazarmaMusicFestival
https://www.facebook.com/pages/Kazarma-Music-Festival/560790260645546?ref_type=bookmark

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης