Με αρώματα και κεράσματα λεμονιού, το Μπατσί της Άνδρου, απόψε χορεύει στους νησιώτικους ρυθμούς του βιολιού και του λαούτου, καλωσορίζοντας τους επισκέπτες του νησιού, ενόψει του της αυριανής Γιορτής του Λεμονιού, που διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Δήμου.

Ο Συνεταιρισμός Γυναικών «Η Αρχόντισσα του Αιγαίου», ο Χορευτικός Σύλλογος Υδρούσας και η Εθελοντική Πολιτιστική Ομάδα Μπατσίου συνδιοργανώνουν σήμερα Σάββατο, 26 Μαΐου, στο Μπατσί, εκδήλωση καλωσορίσματος με τη συνδρομή των καταστηματαρχών και των επαγγελματιών της περιοχής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην εκδήλωση-καλωσόρισμα της μεγάλης γιορτής με άρωμα λεμονιού, τα καταστήματα θα προσφέρουν από τις 20:00 κεράσματα με προϊόντα που έχουν ως βάση τους το λεμόνι (όπως λεμονάδα, λεμονόπιττα, γλυκό κουταλιού λεμόνι, κ.ά.).

Στις 21:00 μ.μ. και για περίπου δύο ώρες, το μουσικό σχήμα των Σταύρου Λαρίου & Γιώργου Ρέρρα θα «ταξιδέψει» τους παρευρισκόμενους, σε νησιώτικους ρυθμούς υπό τους ήχους του βιολιού και του λαούτου και τα μέλη του χορευτικού συλλόγου Υδρούσας θα παρουσιάσουν παραδοσιακούς χορούς στην πλατεία του Μπατσίου.

Επιθυμία των διοργανωτών είναι τόσο οι κάτοικοι, όσο και οι επισκέπτες του νησιού, να «αγκαλιάσουν» την εκδήλωση και να συμμετέχουν ενεργά. Το καλωσόρισμα στη Γιορτή Λεμονιού εντάσσεται στις παράλληλες εκδηλώσεις του Δήμου Άνδρου για τη Γιορτή Λεμονιού και αποτελεί, συγχρόνως, μία όμορφη δράση-υποδοχής στο νησί μας των πρώτων γκρουπ επισκεπτών, που φτάνουν από την Κρήτη για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης