Οι εκδηλώσεις του Συλλόγου Κρητών Σαντορίνης “Το Αρκάδι” συνεχίζονται την Τετάρτη 1 Ιουλίου και την Πέμπτη 2 Ιουλίου με την συναυλία του Μάνου Παπαδάκη σε Φηρά και Μονόλιθο αντίστοιχα. Και οι δύο συναυλίες θα ξεκινήσουν στις 21:30, με ελεύθερη είσοδο. Αυτή των Φηρών θα γίνει στην κεντρική πλατεία, ενώ στον Μονόλιθο στην παραλία υπό το φως της πανσελήνου.

Ιστορίες που γέννησαν τραγούδια και τραγούδια που ήταν αφορμή να ξεκινήσουν ταξίδια και να γεννηθούν ιστορίες αποτελούν το μουσικό “παζλ” του Μάνου Παπαδάκη. Με αφορμή το νέο του τραγούδι με τον τίτλο “Παζλ” για τις ανάγκες της μικρού μήκους ταινίας “Όλα τα κομμάτια μαζί”, μας παρουσιάζει την πιο “προσωπική” του μουσική παράσταση, όπου οι μεγάλες του αγάπες συμπληρώνουν το παζλ της ζωής του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Μάνος Παπαδάκης θα μας αποκαλύψει πώς μέσα από τα τραγούδια και τις ιστορίες που μπλέκονται στη ζωή του, ξεπηδούν ο Καββαδίας, ο Σιδηρόπουλος, ο Γιοκαρίνης, τα Υπόγεια Ρεύματα, οι Pink Floyd, ο Καζούλης, ο Μαρκόπουλος, ο Σαββόπουλος και ο John Lennon… μόνο σε ένα μουσικό παζλ. Η μουσική πρόταση του Μάνου Παπαδάκη έρχεται να συνδυάσει τον σύγχρονο ήχο με παραδοσιακά ακούσματα μέσα από έντονα βιωματικά, βιογραφικά, εσωτερικά τραγούδια που θέλουν να ξυπνήσουν τα στοιχεία των μύθων, των θρύλων της νέας ελληνικής μουσικής μαγείας, μέσα σε μια διονυσιακή ατμόσφαιρα, σε ένα μυστικό δείπνο.

Παίζουν και τραγουδούν μαζί του οι: Κατερίνα Ανδρουλάκη, Γιάννης Κοντάκης, Νικόλας Χριστόπουλος, Χρήστος Σπηλιόπουλος, Κυριάκος Καραμπερόπουλος.

Πηγή: atlantis-santorini.net

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης