Περίπατοι, μουσική, δημιουργικά προγράμματα, άθληση, αναγνώσεις, χιλιάδες επισκέπτες, παιδικές φωνές και χαμόγελα συναντιούνται κάθε μέρα στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ).

Την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου το ΚΠΙΣΝ καλεί τους επισκέπτες στην ανοιχτή εκδήλωση παράδοσής του προς την ελληνική κοινωνία, μέσα από ένα καλλιτεχνικό πείραμα συνύπαρξης και ποικιλομορφίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο ΚΠΙΣΝ θα φιλοξενήσει αναπάντεχες καλλιτεχνικές συναντήσεις σε ένα πρόγραμμα-έκπληξη, ενώ αποσπάσματά του θα αποκαλυφθούν σε επιπλέον σημεία του ΚΠΙΣΝ, προσκαλώντας τους επισκέπτες να γίνουν μέρος της γιορτής.

Τη σκηνοθετική επιμέλεια του προγράμματος υπογράφει ο Θωμάς Μοσχόπουλος.

Πριν την έναρξη του καλλιτεχνικού προγράμματος θα πραγματοποιηθεί η τελετή παράδοσης του έργου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ολόκληρη η εκδήλωση θα μεταδίδεται ζωντανά σε οθόνες στην Αγορά, στον Πύργο Βιβλίων και στον Φάρο.

Στο τέλος όλοι μαζί θα στρέψουμε το βλέμμα μας προς τον ουρανό για να απολαύσουμε ένα εντυπωσιακό show πυροτεχνημάτων και η γιορτή θα συνεχιστεί με πάρτι στην Αγορά και dj set από την Kafka (Κατερίνα Καφεντζή).

Ώρα έναρξης: 18.00

Η εκδήλωση θα μεταδίδεται ζωντανά και μέσω live streaming στο www.snf.org/live

Πρόσβαση στο ΚΠΙΣΝ

Shuttle Bus

Για τη διευκόλυνση της πρόσβασής σας προς και από το ΚΠΙΣΝ στις 23 Φεβρουαρίου, θα προσφέρεται δωρεάν μεταφορά των επισκεπτών με τη χρήση shuttle bus, από τις 15.00 έως τις 22.00, με συχνότητα ανά 30’. Το λεωφορείο, ξεκινά από την πλατεία Συντάγματος (στη συμβολή της με την οδό Ερμού), πραγματοποιεί στάση στο σταθμό Συγγρού – Φιξ (επί της Λ. Συγγρού) και θα καταλήγει στην είσοδο του Χώρου Στάθμευσης του ΚΠΙΣΝ (συμβολή των οδών Πεισιστράτου και Σαχτούρη).

Χώρος Στάθμευσης

Το ΚΠΙΣΝ διαθέτει προσωρινά δωρεάν χώρο στάθμευσης 1.000 θέσεων. Η είσοδος του χώρου στάθμευσης βρίσκεται στη συμβολή των οδών Πεισιστράτου & Σαχτούρη.

Επιπλέον, λόγω της επικείμενης απεργίας των ΜΜΜ στις 23 Φεβρουαρίου, θα διατεθεί ο χώρος στάθμευσης του γηπέδου Tae Kwon Do, από τις 15:00 και μετά. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού, στο χώρο στάθμευσης του Tae Kwon Do θα υπάρχουν shuttle buses που θα συνδέουν το γήπεδο με το ΚΠΙΣΝ (στο Κέντρο Επισκεπτών – Ευριπίδου και Δοϊράνης) και αντίστροφα.

Για λόγους ασφαλείας από τις 17:15 και μετά δε θα επιτρέπεται η κυκλοφορία πεζών και οχημάτων στην Εσπλανάδα.

Οι θέσεις για την Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος έχουν εξαντληθεί.

Για τους χώρους των αναμεταδόσεων αλλά και τους επιπλέον χώρους που θα φιλοξενήσουν καλλιτεχνικά δρώμενα δεν απαιτείται προεγγραφή.

Για να εξασφαλίσετε τη θέση σας στην Αίθουσα είναι απαραίτητη η προεγγραφή στο www.SNFCC.org/events.

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017, στις 18.00

Είσοδος ελεύθερη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης