Την Τετάρτη 2 Απριλίου 2014, εγκαινιάζεται η Έκθεση του χαρισματικού Πανκαλλιτέχνη χρωμάτων, μετάλλων & μουσικής Α.Ι.Τ.Σ. , στο χώρο Τέχνης ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟ, στην Αλσούπολη, Νέας Ιωνίας, η οποία θα διαρκέσει έως και τις 13 Απριλίου 2014.

Η πρωτότυπη και μοναδική Έκθεση Ψυχεδελικών & Καλειδοσκοπικών Έργων του Α.Ι.Τ.Σ., φιλοξενεί παλαιότερα και νέα Έργα Ζωγραφικής, Γλυπτικής & Κοσμήματα. Είναι μία αισθητική απόλαυση.

ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Καλλιτέχνης εκθέτει Έργα μεγάλων & μικρών διαστάσεων δουλεμένα με την χαρακτηριστική, προσωπική μικτή τεχνική του, που έχει σαν βάση της, τα ακρυλικά χρώματα πάνω σε καμβά. Άλλα έργα είναι γεμάτα με φιγούρες που ξεπροβάλουν κρυμμένες πίσω από πολλά χρώματα και άλλα κυριαρχούνται από μία αφηγηματική αφαίρεση με έντονα τα στοιχεία του συμβολισμού.



ΓΛΥΠΤΙΚΗ:

Έκθεση σειράς μοναδικών τετραδιάστατων Έργων μεταλλοπλαστικής από αλουμίνιο & χρώμα . Συρμάτινα χειροποίητα δένδρα μικρών & μεγάλων διαστάσεων, ιδιαίτερης τεχνοτροπίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ:

Εκτίθεται μία σειρά χειροποίητων και μοναδικών κοσμημάτων από μίξη ευγενών μετάλλων.
Ο καλλιτέχνης όντας βραβευμένος Τεχνίτης Αργυροχρυσοχοΐας, εργαζόταν μεταξύ άλλων στον Καίσαρη, Βιλδιρίδη & Folie Folie.

ΜΟΥΣΙΚΗ:

Η μουσική που συνοδεύει την έκθεση είναι συνθέσεις και εκτελέσεις του καλλιτέχνη. Χρησιμοποιεί κλασσική και ηλεκτρική κιθάρα που δένονται αρμονικά, δημιουργώντας μία χαλαρωτική ατμόσφαιρα. Αυτοδίδακτος μουσικός που στα 38 του χρόνια παρουσιάζει για πρώτη φορά μερικές από τις νέες συνθέσεις του.

Τοποθεσία: Εκθεσιακό Κέντρο Δήμου Νέας Ιωνίας «ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟ»

Τέρμα Κασταμονής, Πλατεία Παναιτωλίου, Αλσούπολη Νέα Ιωνία, τηλ.: 210-2753431

Ημερομηνία: Εγκαίνια: Τετάρτη 2 Απριλίου 2014, Ώρα: 19.00

Διάρκεια: 2 -13 Απριλίου 2014

Ώρες Λειτουργίας: Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 18.00 – 21.00

Τετάρτη, Σάββατο, Κυριακή: 10.00 – 21.00

Πληροφορίες: Τηλ. Επικοινωνίας: 6908294727, e-mail: aits@hotmail.gr

Οργάνωση: «ΟΠΑΝ» ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΣΗΣ & ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης