Αφού επέστρεψε στον μαγικό κόσμο του Star Wars, δεν προκαλεί εντύπωση που αποφάσισε να πει το «ναι» και στο σίκουελ του «Blade Runner». Ο λόγος για τον Χάρισον Φορντ, ο οποίος -σύμφωνα με ανακοίνωση της Alcon Entertainment- θα πρωταγωνιστήσει στη νέα αυτή ταινία, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Καναδού Ντενί Βιλνέβ («Prisoners», «Incedies» και «Enemy»).

Το καταπληκτικό θρίλερ επιστημονικής φαντασίας «Blade Runner» είχε γυριστεί το 1982, με σκηνοθέτη τον Ρίντλεϊ Σκοτ και πρωταγωνιστές τον Χάρισον Φορντ, τη Σιν Γιανγκ και τον Ρούτγκερ Χάουερ, σε μουσική του Βαγγέλη Παπαθανασίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο σίκουελ παραγωγός θα είναι ο Ρίντλεϊ Σκοτ, μαζί με τον Αντριου Κόσοβε και τον Μπρόντερικ Τζόνσον. «Είναι τιμή μας που ο Χάρισον θα μας συνοδεύσει στο ταξίδι μας με τον Ντενί Βιλνέβ, ο οποίος είναι τρομερά ταλαντούχος, όπως διαπιστώσαμε προσωπικά στο “Prisoners”. O Χάμπτον Φάντσερ και ο Μάικλ Γκριν, μαζί με τον Ρίντλεϊ Σκοτ έχουν φτιάξει ένα ώριμο και πιστό σίκουελ σε μια από τις πιο διάσημες ταινίες όλων των εποχών και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ενθουσιασμένοι για τη συνεργασία μας» τόνισαν σε κοινή ανακοίνωσή τους οι Κόσβε και Τζόνσον.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης