Τι αγαλλίαση νιώθουμε κάθε φορά που μπροστά στα μάτια μας σχηματίζεται ένα ουράνιο τόξο! Πόσο ανοίγει μυαλό και πνεύμονες αυτή η σταλαγματιά μαγείας στον κόσμο μας!

Θα μπορούσαμε ποτέ να φανταστούμε ένα ουράνιο τόξο να ελίσσεται φιδωτά ανάμεσα στα δέντρα ενός δάσους; Ν’ ανεβοκατεβαίνει βραχώδεις όχθες ρυακιών, να κυκλώνει λίμνες; Σαν μονοπάτι που μας καλεί να βαδίσουμε πάνω του; Για να μπούμε στη Χώρα των Ονείρων;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό το μονοπάτι χάραξε προς τις καρδιές μας ο Ντάνιελ Μερκαντάντε (Daniel Mercadante). Ο Ντάνιελ «ζωγραφίζει» με φως. Όποιος παρακολουθεί το χάσταγκ #lightpainting είναι εξοικειωμένος με τις, μεγάλης έκθεσης, φωτογραφίες του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ντάνιελ Μερκαντάντε ζει στη βόρεια Καλιφόρνια. Είναι σκηνοθέτης. Το 2009, δημιούργησε την κολεκτίβα σκηνοθεσίας «Everynone» (η λέξη είναι σύνθεση των λέξεων «everyone», δηλ. καθένας και «none» δηλ. κανένας). Με αυτό το εμπορικό σήμα έκανε πολλές ταινίες – και βραβευμένες ταινίες – συμπεριλαμβανομένων των «Symmetry», «Words», «Laughs» και «Losers». To 2011, στη διάρκεια γυρισμάτων για μια σειρά ντοκιμαντέρ συνάντησε την Katina, η οποία στις αποσκευές της είχε σκηνοθεσία και παραγωγή ντοκιμαντέρ σε Αφρική, Ασία, Ευρώπη και αμερικανική ήπειρο.

Ερωτεύτηκαν, παντρεύτηκαν, ζουν μαζί, δημιουργούν μαζί. Πλέον, είναι «The Mercadantes».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης