Με την ευκαιρία της Ορθόδοξης Γιορτής της Μητέρας, την εορτή της Υπαπαντής του Κυρίου και στο πλαίσιο των «Διαλόγων Γονέων» που διοργανώνει, το Κέντρο Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεώς μας διοργανώνεται Εορταστική Σύναξη Διαλόγου και Επικοινωνίας, με θέμα: «Δεν κάνεις τίποτα σωστά… Πώς η “κριτική” των γονέων τσαλακώνει τις ψυχές των παιδιών» την Παρασκευή, 2 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 6.00 μ.μ. στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του 2ου και του 3ου Δημοτικού Σχολείου Λευκάδας, στα Βαρδάνια.

Το θέμα θα εισηγηθεί ο γνωστός συγγραφέας και διακεκριμένος ομιλητής π. Χαράλαμπος Παπαδόπουλος ή «πάτερ Λίβυος». Θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο βιογραφικό του ομιλητή διαβάζουμε: «Ο π. Χαράλαμπος Παπαδόπουλος γεννήθηκε το 1975 στο Ηράκλειο Κρήτης. Από μαθητής Γυμνασίου, ήρθε σε επαφή με εναλλακτικούς πολιτικούς, φιλοσοφικούς και μουσικούς χώρους. Αργότερα θα εισέλθει στο χώρο της Ορθόδοξης Εκκλησίας. Μελέτησε με ιδιαίτερη αγάπη και επιμέλεια θεολογία και ψυχολογία. Ασχολήθηκε με τις νέες μορφές πληροφοριακής επικοινωνίας, ιδιαιτέρως με το blogging δημιουργώντας πολλά blog με σημαντικότερο το “π. Λίβυος”.

Σήμερα ζει στη νότια Κρήτη, στο χωριό Πύργος, μεταξύ Αστερουσίων Ορέων και Λιβυκού Πελάγους. Είναι εφημέριος στην ενορία Αγ. Ειρήνης Πύργου όπου αναπτύσσει δραστηριότητες γύρω από την ποιμαντική προσέγγιση του σύγχρονου ανθρώπου και συγκεκριμένα των νέων».

Στη διάρκεια της ομιλίας, σε άλλο χώρο, θα υπάρχει δημιουργική απασχόληση για τα παιδιά, προκειμένου οι γονείς να συμμετέχουν απερίσπαστοι στον διάλογο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πρόσκληση είναι ανοιχτή σε όλους τους γονείς και σε όσους ακόμη επιθυμούν να την παρακολουθήσουν!

Πληροφορίες: 26450 22415 (εσ.: 21-23) και 6974795265

(Από το Κέντρο Νεότητος της Ι. Μητροπόλεως Λευκάδος και Ιθάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης