Είστε έτοιμοι για τη μεγαλύτερη διαγαλαξιακή περιπέτεια; Από τους δημιουργούς του «Πώς να Εκπαιδεύσετε τον Δράκο Σας» και το κλασικό πια «Antz» έρχεται ένα τρισδιάστατο ξεκαρδιστικό ταξίδι παρέα με έναν αξιαγάπητο εξωγήινο που ψάχνει να βρει το δικό του σπίτι – κι αυτό φαίνεται να είναι στη Γη!

Όταν τα μέλη της εξωγήινης φυλής των Μπουβ καταφτάσουν στη Γη, κυνηγημένοι από τον άσπονδο εχθρό τους, θα αποφασίσουν να διώξουν το ανθρώπινο είδος προκειμένου να αναδιοργανώσουν ολόκληρο τον πλανήτη και να τον μετατρέψουν σε νέο τους σπίτι. Ο Ουπς, ένας αξιαγάπητος, αλλά παράταιρος από τη φυλή του, εξωγήινος, γίνεται στόχος των συμπατριωτών του μετά από μια γκάφα του. Ως δραπέτης, συναντά και αναπτύσσει μία απίθανη φιλία με ένα περιπετειώδες κορίτσι που ονομάζεται Τιπ και έχει την δική της αποστολή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέσα από μια σειρά κωμικών περιπετειών με την Τιπ, ο Ουπς αρχίζει να καταλαβαίνει ότι το να είσαι διαφορετικός και να κάνεις λάθη είναι φυσικό κομμάτι της ανθρώπινης ύπαρξης και μαζί ανακαλύπτουν το πραγματικό νόημα της λέξης «σπίτι», κατά τη διάρκεια του πιο υπέροχου ταξιδιού.

Επιμέλεια: Νικόλας Αρώνης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης