… μέχρι τις 14 Οκτωβρίου

Φέτος για πρώτη φορά, το Half Note άνοιξε τις πόρτες του στις 14 Σεπτεμβρίου, πολύ νωρίτερα από το συνηθισμένο. Και ο λόγος είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρων: για έναν ολόκληρο μήνα, στη σκηνή του, θα φιλοξενηθούν Έλληνες κυρίως αλλά και ξένοι δημιουργοί, προσφέροντας μια γοητευτική όσο και απολαυστική περιπλάνηση, στις Μουσικές του Κόσμου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τις 14 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 14 Οκτωβρίου, καταξιωμένοι αλλά και νέοι δεξιοτέχνες μουσικοί, τραγουδιστές, γκρουπ, χορευτές και performers, εναλλάσσονται καθημερινά στη σκηνή του ιστορικού jazz club, πλημμυρίζοντας τον χώρο με μουσικές από πολλά διαφορετικά είδη: jazz, swing, ragtime, funky, blues, όπερα, ταραντέλες, φλαμένκο, ινδικά, αραβικά, fado, κρητικά, βαλκανικά, παραδοσιακά και πολλά άλλα.

Δείτε το video…

  
Μίξεις πρωτότυπες και συνεργασίες απρόβλεπτες, θα δώσουν το στίγμα μιας ζωντανής και πολύ δημιουργικής ελληνικής –και όχι μόνο- σκηνής! Σε καιρούς κρίσης, το Half Note απαντά με τόλμη και πρωτοτυπία, δίνοντας βήμα και σε νέα σχήματα που αξίζουν την προσοχή μας. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η τιμή του εισιτηρίου μειώνεται για να είναι πραγματικά προσιτή από όλους και διαμορφώνεται στα 10 ευρώ για κάθε συναυλία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Πρόγραμμα εμφανίσεων

Κυριακή 14 Οκτωβρίου
«…και η Τζοκόντα χαμογελά ξανά»
Qua’SH group

Τέσσερις Έλληνες σολίστες συναντώνται. Το ρεπερτόριό τους αποτελούν πρωτότυπες μεταγραφές που αναδεικνύουν τη συγγένεια του Μ. Χατζιδάκι με κάποιους εμπνευσμένους επιγόνους του, όπως Nicola Piovani, René Aubry και Michael Kamen. Σκηνικές ή «καθαρές» ορχηστρικές μουσικές, διάσημες ή ξεχασμένες, αριστουργήματα που εκτελούνται σπάνια ζωντανά αποδίδονται με την αμεσότητα και την πληρότητα του μικρού αλλά ανάγλυφου αυτού πολυφωνικού συνόλου.

Συντελεστές

  • Θόδωρος Κοτεπάνος: πιάνο
  • Κώστας Ράπτης: μπαγιάν
  • Πάνος Δημητρακόπουλος: κανονάκι
  • Γιώργος Αρνής: κοντραμπάσο

Ώρα έναρξης:
Δευτέρα – Σάββατο: 22.30
Κυριακή: 21.30
Είσοδος: 10 ευρώ (Δεν περιλαμβάνει ποτό / ποτό από 3 ευρώ)
Half Note Jazz Club, Τριβωνιανού 17, Μετς / www.halfnote.gr
Κρατήσεις: 210 9213310 ǀ viva.gr– 13855

Επιμέλεια: Νικόλας Αρώνης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης