Ορισμένες από τις παραστάσεις – συναυλίες του προγράμματος του Φεστιβάλ Αθηνών θα πραγματοποιηθούν κανονικά, ενώ άλλες αναβάλλονται ή ακυρώνονται, λόγω των τελευταίων πολιτικών εξελίξεων.

Συγκεκριμένα, η παράσταση του Βίκτωρα Αρδίττη «Τextilen», που επρόκειτο να κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 5 Ιουλίου στην Πειραιώς 260, ακυρώνεται λόγω δημοψηφίσματος. Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί κανονικά στις 6 Ιουλίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, η προγραμματισμένη παράσταση «Jesus Christ Super Star», για τις 3 και 4 Ιουλίου στο Ηρώδειο, ακυρώνεται.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων της παράστασης «Textilen» – για τις 5 Ιουλίου – μπορούν να μεταφέρουν τα εισιτήριά τους για τις 6 Ιουλίου (στα κεντρικά εκδοτήρια Πανεπιστημίου 39 ή καλώντας στο τηλεφωνικό κέντρο στο 210 3272000).

Για τους κατόχους εισιτηρίων της παράστασης «Jesus Christ Super Star» και για αυτούς της παράστασης «Textilen» που επιθυμούν να τους επιστραφεί η αξία των εισιτηρίων ισχύουν τα εξής: Αγορές με μετρητά: επιστροφή από τα κεντρικά εκδοτήρια Πανεπιστημίου 39, μετά τη λήξη της τραπεζικής αργίας. Αγορές με πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες: Η επιστροφή των χρημάτων γίνεται αυτόματα με την ακύρωση των εισιτηρίων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης