Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι προετοιμασίες για το μεγαλύτερο πολιτιστικό δρώμενο της Νοτιοανατολικής Ευρώπης στο χώρο του Bollywood και των Πολυπολιτισμικών Χορών. Πρόκειται για το 3ο «Φεστιβάλ Bollywood και Πολυπολιτισμικών Χορών» που διοργανώνει το Artistic Studio Oriental Expression σε συνεργασία με την Ελληνο-ινδική Εταιρεία Πολιτισμού και Ανάπτυξης (ΕΛ.ΙΝ.Ε.Π.Α.). Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ θα παρουσιασθεί και το πρώτο ελληνικής παραγωγής Bollywood Musical: “India: The Land of Love”.

Με την εμπειρία των επιτυχημένων διοργανώσεων του 1ου και του 2ου Φεστιβάλ που πραγματοποιήθηκαν τον Ιούνιο του 2013 και 2014 στο ιστορικό Θέατρο Δόρα Στράτου – υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και του Διεθνούς Συμβουλίου Χορού (CID- UNESCO) – η διοργάνωση φέτος κάνει το μεγάλο βήμα: Μετακινεί τον ήδη επιτυχημένο θεσμό σε έναν κεντρικότερο και μεγαλύτερο χώρο που θα στεγάσει το φετινό Φεστιβάλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, που αναμένεται να προσελκύσει πάνω από 5.000 συμμετέχοντες – με ξακουστούς δασκάλους από ολόκληρο τον πλανήτη – θα γίνει εφέτος η κυψέλη χορού και πολιτιστικών δραστηριοτήτων.

Στη μεγάλη αυτή γιορτή του χορού δεν περισσεύει κανείς. Πολιτιστικοί σύλλογοι, ομάδες χορού καθώς και ανεξάρτητοι καλλιτέχνες που επιθυμούν να λάβουν μέρος μπορούν να απευθυνθούν στους διοργανωτές.

Το Φεστιβάλ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα Φεστιβάλ θα διαρκέσει 3 μέρες – από την Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015 μέχρι και την Κυριακή 5 Ιουλίου 2015. Στη διάρκεια αυτών των ημερών θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια χορού, παραστάσεις, διαλέξεις, προβολή ταινιών και ντοκιμαντέρ, καθώς και μπαζάρ, ο 2ος Διεθνής Διαγωνισμός Bollywood Dance στην Ελλάδα και πολλές ακόμη δραστηριότητες.

Τα σεμινάρια

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στα κτίρια της Τεχνόπολης και θα διαρκούν από τις 10 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα (9 ώρες την ημέρα).

Μεγάλοι δάσκαλοι από την Ελλάδα και τα Εξωτερικό θα διδάξουν μεταξύ άλλων: Bollywood Dance…

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης