Ο Όμιλος για την Unesco Νοτίων Προαστίων διοργάνωσε μια ξεχωριστή εκδήλωση στο ξενοδοχείο «Arion, A Luxury Collection Resort & Spa» στη Βουλιαγμένη, το Σάββατο το βράδυ.

Τα έσοδα της εκδήλωσης διατέθηκαν για την κατασκευή και τον πλήρη εξοπλισμό θερμοκηπίου στο K.A.A.Π.Β.(Κέντρο Αποκατάστασης Αναπήρων Παιδιών Βούλας). Στόχος της επένδυσης είναι η δημιουργική και περιβαλλοντική απασχόληση των παιδιών με ειδικές ανάγκες που φιλοξενούνται στο κέντρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εκδήλωση φιλοξένησε επίδειξη μόδας και στη συνέχεια ακολούθησε δείπνο. Την καλλιτεχνική επιμέλεια της εκδήλωσης ανέλαβε η εταιρεία Manousaki Models.

Ο όμιλος για την UNESCO Νοτίων Προαστίων είναι μη κερδοσκοπικός οργανισμός, δεν αποτελεί κυβερνητικό σωματείο και εποπτεύεται από την Ελληνική Εθνική Επιτροπή για την UNESCO. Ιδρύθηκε το 2012 επί προεδρίας της κας Τζιτζικώστα Αικατερίνης και δραστηριοποιείται με την οργάνωση προγραμμάτων και εκδηλώσεων, που έχουν σκοπό την διάσωση, διατήρηση, διάδοση και προστασία της παραδοσιακής κληρονομιάς, των τεχνών και επιστημών, του πολιτισμού, του περιβάλλοντος, την ανάπτυξη της ειρήνης, της φιλίας και της αμοιβαίας συνεργασίας και κατανόησης μεταξύ των ανθρώπων, σύμφωνα με τις αρχές και τα ιδανικά της UNESCO.

Οι δηλώσεις της προέδρου της UNESCO Σούλας Κοκολέτσου:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H αντιπρόεδρος της επιτροπής Δημοσίων Σχέσεων της οργάνωσης, Μαρία Μανουσάκη.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης