Ο έβδομος κύκλος του Game of Thrones ολοκληρώθηκε το ίδιο εντυπωσιακά όπως ξεκίνησε. Το τελευταίο επεισόδιο, με τίτλο «The Dragon and the Wolf», ήταν επικό και μεγαλύτερο σε διάρκεια κατά 80 λεπτά (το μεγαλύτερο ως τώρα επεισόδιο της σειράς).

Το υπέροχο φινάλε έκλεισε τις εσωτερικές διαμάχες και μαζεύει τους πρωταγωνιστές στον Βορρά για την τελική μάχη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα όσα, διαδραματίστηκαν στο τελευταίο επεισόδιο του έβδομου κύκλου δημιούργησαν την αίσθηση ότι αρκετά πράγματα ξεκαθάρισαν πριν από την τελική μάχη και καταστάσεις λανθάνουσες που κινούσαν τα νήματα στο παρασκήνιο σταμάτησαν με βίαιο τρόπο.

Αναγνωρίσαμε τους καλούς, τους κακούς, ενδιάμεσα δεν υπάρχουν, ενώ με δύο αφορμές, την ανάβαση στο βουνό την περασμένη εβδομάδα και το «reunion» στο Dragon’s Pit αυτήν εδώ, ήρωες που είχαν μήνες και χρόνια να συναντηθούν, έχουν την αφορμή να τα πουν και να δώσουν τις σύντομες εξηγήσεις τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ποντέσουα κάνει κι εδώ αυτό που ξέρει να κάνει εξαιρετικά, δηλαδή να επικεντρώνεται σε πρόσωπα και να εκμαιεύει υπέροχες, εσωτερικές ερμηνείες από τους ηθοποιούς του. Όπως στην αρχή της σεζόν, έτσι και στο τέλος, βλέπουμε το μέλλον του Γουέστερος να κρέμεται από γυναικεία χέρια και τους κεντρικούς ήρωες να προσπαθούν, με πυξίδα την ηθική ή την απόγνωση, να βρουν ένα νόημα στον πόλεμο που ξεκινά.

Πλέον περιμένουμε ανυπόμονα την τελευταία σεζόν που θα φτάσει μέσα στο 2019 και αναμένεται να αποτελείται από 6 επεισόδια των 80-90 λεπτών.

Δείτε το τρέιλερ:

Δείτε το τρέιλερ:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης