Το μυθιστόρημα της Αγγλίδας συγγραφέα Erika Leonard, γνωστής ως E. L. James και από το βιβλίο «Fifty Shades of Grey» («Πενήντα αποχρώσεις του γκρι»), έρχεται στη μεγάλη οθόνη και η Beyoncé ήταν εκείνη που αποκάλυψε πρώτο teaser!

Η τραγουδίστρια, που αυτή τη στιγμή είναι σε περιοδεία με τον σύζυγό της Jay Z, ήθελε να μοιραστεί μέσω του Instagram της ένα σύντομο βίντεο, στο οποίο όχι μόνο δίνει και ένα πρώτο snippet από το επίσημο trailer, αλλά και τη συμμετοχή της στο soundtrack της ταινίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα μπορούμε ν’ ακούσουμε μια νέα έκδοση του «Crazy In Love», όμως αρκετά πιο αργό, για να δώσει ένα πιο αισθησιακό τόνο, όπως θέλει η ιστορία της ταινίας… και όπως φαίνεται, δεν θα είναι το μόνο τραγούδι της στο soundtrack! 

Το απόσπασμα από μόνο του δεν μας δίνει ιδιαίτερες πληροφορίες. Δεν βλέπουμε καλά καλά τους πρωταγωνιστές Jamie Dornan και Dakota Johnson.

Στην πραγματικότητα, η αληθινή πρωταγωνίστρια του τρέιλερ είναι η Beyoncé, της οποίας η απίστευτα αργή και λάγνα εκδοχή του «Crazy in Love» παίζει πάνω σε στιγμιότυπα των, φροντισμένων στην εντέλεια, χεριών του Dornan, καθώς χτυπάει ρυθμικά τα δάχτυλά του, ξεκλειδώνει και αγγίζει με άκρως σεξουαλικό τρόπο το γυναικείο σώμα. Αυτό και μόνο αρκεί για να πουληθούν πολλά εισιτήρια…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης