Το φεστιβάλ που έγινε θεσμός επιστρέφει για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά. Η κοινότητα του hip hop στην Ελλάδα ενώνεται κάτω από το πρίσμα της εθελοντικής προσφοράς για να χαρίσει παιδικά χαμόγελα. Όλα τα έσοδα των εκδηλώσεων πηγαίνουν απευθείας στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό, «Το Χαμόγελο Του Παιδιού».

Το φεστιβάλ είναι τριήμερο και περιλαμβάνει party, live, σεμινάριο, προβολές, έκθεση φωτογραφίας κτλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σκοπός της διοργάνωσης είναι μέσα από τις μουσικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες να προβληθεί η εθελοντική συνεισφορά ως ένα χρήσιμο εργαλείο στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε.

Η προβολή γίνεται μέσω ανθρώπων και καλλιτεχνών με αξίες και ιδανικά, που μοιράζονται την τέχνη τους, για την διάδοση της ιδέας του μικρού Αντρέα και «Του Χαμόγελου Του Παιδιού». Κύριο μέλημα μας, πέρα από την ανάδειξη των νέων καλλιτεχνών της hip hop κουλτούρας, είναι και η συγκομιδή χρημάτων για τις λειτουργικές ανάγκες του οργανισμού.

Η ομάδα του «HipHopSmileFestival» , για το διάστημα από τις 10 Αυγούστου μέχρι και τις 10 Σεπτεμβρίου, άνοιξε τις συμμετοχές για την έκθεση φωτογραφίας και Graffiti σε καμβάδες, με τίτλο «Φωνές, Κινήσεις, Χρώματα και Μουσικές».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η έκθεση, στο πλαίσιο του 5ου Hip Hop Smile Festival, θα λάβει χώρα στο κτήριο «Δεξαμενές καθαρισμού» της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων, το τριήμερο 28, 29 και 30 Οκτωβρίου.

Τα τέσσερα στοιχεία της κουλτούρας, ως πηγή έμπνευσης και δημιουργίας, θα συμβάλουν σε μια έκθεση που όμοια της δεν έχει ξαναγίνει. Μαζί βαδίζουμε βήμα βήμα ανάμεσα σε «φωνές, κινήσεις χρώματα και μουσικές» και σίγουρα η εμπειρία αυτή δε θα αφήσει κανέναν ανεπηρέαστο. Σημαντικό είναι να μην ξεχνάμε και το σκοπό όλου αυτού του εγχειρήματος: Τα παιδιά.

Όλοι οι συμμετέχοντες , φωτογράφοι και graffitiartists, με τη συμμετοχή τους παραχωρούν τα έργα τους (ένα μοναδικό αντίτυπο ανά έργο) και τα δικαιώματα αυτών στον εθελοντικό, μη κερδοσκοπικό οργανισμό «Το Χαμόγελο Του Παιδιού». Τα έργα αυτά θα δοθούν προς πώληση με σκοπό την ενίσχυση του οργανισμού και κάλυψη μέρους των αναγκών των εκατοντάδων παιδιών που στηρίζει το «Χαμόγελο». Οι τιμές θα ανακοινωθούν με την έναρξη της έκθεσης και τα χρήματα θα διατεθούν απευθείας στον οργανισμό και όχι στη διοργάνωση.

Συμμετέχουν αλφαβητικά οι:

Φωτογραφία
ΓεροντήΕλίνα / Θεοδωρόπουλος Ηλίας / Καζαντζής Σάκης / Καθρέπτη Τζώρτζια
Καμβύσης Θανάσης / Κωνσταντινίδου Μαρίνα / Μουσλής Παύλος / Μπαράι Άγγελος
Μώτου Άννα / Πανταζοπούλου Δήμητρα / Ρομπόκος Γιάννης / Τζαβάρα Νατάσα
ΤσούμποςΖήσης / Ar.gi / AtenaKappa / Electra / John D. Carnessiotis / Linda
Spike69 / Stat
Graffiti
Anser / Arfs / Astro Nr4t/ Billy82 / BOGS97 / Bufallo / Dane / DM83 / Epsilon / Goldy
Jasone / Nique / NME8 / Noto / Nukis / OF10 / One Two / Pave / Pikie Cans
Perystyle / Pngs / Simple G / Sinke / Snowflake / Sonap / Spant / Spike69

Διοργάνωση και επικοινωνία:Νίκος Λάττας

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης