Επιμέλεια Νικόλας Αρώνης
Παρασκευή 27 & Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013
Τιμή εισιτηρίου: Προπώληση: 8ευρώ / Είσοδος: 12 ευρώ

Σημεία προπώλησης: Θέατρο Ακροπόλ (Ιππποκράτους 9-11), στα καταστήματα Public, στα καταστήματα Παπασωτηρίου, στα καταστήματα Seven Spots, στο δισκοπωλείο “Τζίνα”, (Πανεπιστημίου 57) και στον καινούριο χώρο “Ιmantas”, (Σαρρή 46, πλ. Ασωμάτων-Ψυρρή).
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ηλεκτρονικά εισιτήρια στο
viva.gr/tickets/venues/gagarin

Φτιάξτε το πρόγραμμα των συναυλιών στις 27 και 28 Δεκεμβρίου!

Στις 27 και 28 Δεκεμβρίου οι Active Member θα ανέβουν ξανά στη σκηνή του Gagarin , για ένα live που θα θυμίζει στιγμές από τα δέκα και πλέον low bap festival που έχουν γίνει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύντομα, οι Αctive Member σχεδιάζουν να εμφανίζονται με ένα διαφορετικό «στήσιμο» πάνω στη σκηνή, και παράλληλα οι εμφανίσεις τους θα περιοριστούν σε αριθμό. Λίγο πριν το τέλος του 2013, λοιπόν, είναι μια καλή ευκαιρία να δει κανείς τον B.D.Foxmoor και την Sadahzinia σε δυο συναυλίες σταθμούς… Πόσο μάλλον όταν οι ίδιοι οι Active Member σας καλούνε να: «Φτιάξετε το πρόγραμμα των τραγουδιών και για τις δύο ημέρες»!

Στείλτε στο bdfoxmoor@lowbap.com από 1 ως 8 τραγούδια που θέλετε να ακουστούν στο πρόγραμμα εως τις 20 Δεκεμβρίου.

Οι Active Member θα διαλέξουν όλα εκείνα που εμφανίζονται στις επιλογές σας τις περισσότερες φορές. Κάθε βραδιά θα έχει διαφορετικό πρόγραμμα με 40 τραγούδια έκαστη! Επιλογές σας έως τις 20 Δεκεμβρίου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης