Το Φεστιβάλ «Ταλλαία 2014» φιλοξενεί φέτος την Αστυνομική Κωμωδία “ΜΑΝΤΕΨΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΠΟΨΕ” του Ρομπέρ Τομά σε διασκευή Θ. Παπαθανασίου και Μ. Ρέππα και με ένα θίασο από σπουδαίους ηθοποιούς. Πρωταγωνιστούν Κάτια Δανδουλάκη, Τάσο Χαλκιά, Θάνο Καληώρα,Τζόϋς Ευείδη, Ελένη Κρίτα και Πρόδρομο Τοσουνίδης.

Το έργο διαδραματίζεται στα μέσα της δεκαετίας του 50 σε ένα ορεινό θέρετρο στην Γαλλία. H Κατρίν (Κάτια Δανδουλάκη) δηλώνει στην αστυνομία την εξαφάνιση του άντρα της. Μετά τρεις μέρες απουσίας του συζύγου έρχεται στο σπίτι της ο αστυνομικός επιθεωρητής (Τάσος Χαλκιάς) να της ανακοινώσει ότι οι έρευνές του απέβησαν άκαρπες. Και τότε ξαφνικά έρχεται στο σπίτι ο εξαφανισμένος σύζυγος (Θάνος Καληώρας). Αλλά η Κατρίν δεν τον αναγνωρίζει. Της είναι τελείως άγνωστος. Αντίθετα ο σύζυγος σοκάρεται από την αντίδραση της και φωνάζει την ιδιοκτήτρια του σπιτιού (Ελένη Κρίτα) η οποία τον αναγνωρίζει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο γρίφος περιπλέκεται διαρκώς όταν εμφανίζεται ένας εκκεντρικός πελάτης του συζύγου (Πρόδρομος Τοσουνίδης) και μια ιδιόρρυθμη ρουμάνα νοσοκόμα (Τζόυς Ευείδη) σε ένα αστυνομικό μυστήριο που δεν ξεδιαλύνεται παρά μόνο την τελευταία στιγμή του έργο με ένα φινάλε που αποκλείεται να μαντέψει και ο πιο έμπειρος θεατής αστυνομικών έργων.

Σκηνοθεσία Θανάσης Παπαθανασίου – Μιχάλης Ρέππας, σκηνικά Μαίρη Τσαγκάρη, κοστούμια Έβελυν Σιούπη και φωτισμοί Κατερίνα Μαραγκουδάκη.

Η παράσταση θα δοθεί την Τρίτη 5 Αυγούστου 2014 στις 9μ.μ. στο Ανοιχτό Θέατρο Περάματος.
Γενική Είσοδος : 13 Ευρώ – Ισχύουν Εισιτήρια Ο.Γ.Α.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης