Η ισπανική εταιρεία παραγωγής Fresco Film έβαλε αγγελία ότι ψάχνει 600 κομπάρσους για τα γυρίσματα του «Game of Thrones» και έγινε χαμός!

Οι φανς ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο: 86.000 άνθρωποι ντύθηκαν, στολίστηκαν και κατέκλυσαν το χώρο της οντισιόν. Και μπορεί άλλοι να ήταν επαγγελματίες ηθοποιοί, ωστόσο οι περισσότεροι ήθελαν απλά να βρεθούν στα γυρίσματα της σειράς και να δουν τους αγαπημένους τους ήρωες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την Ισπανία που βρίσκεται στο δρόμο της εξόδου από την κρίση βέβαια, η απόφαση της παραγωγής να νοικιάσει για τα γυρίσματά της το παλάτι του Alcázar, από τον 15ο αιώνα, στη Σεβίλλη σημαίνει ότι όλα τα βλέμματα του κόσμου, δεδομένης της δημοτικότητας της σειράς, θα είναι στραμμένα πάνω τους.

Άρα τουρισμός, άρα χρήματα. Υπολογίζεται μάλιστα αύξηση της τάξης του 15%, αν σκεφτεί κανείς ότι το Game Of Thrones έδωσε πέρυσι μία ώθηση ύψους 32 εκατ. δολαρίων στη Βόρεια Ιρλανδία, που είναι ο βασικός τόπος των γυρισμάτων. Σε αυτή την αύξηση προσθέστε και τους 550 τελικά Ισπανούς που προσέλαβε η παραγωγή μόνο στην πόλη της Μάλαγα για να συμμετέχουν ως κομπάρσοι, με μεροκάματο 50 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


 

Διαβάστε επίσης:
Ο Έλληνας του «Game of Thrones» στο «Star Wars»

 Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης