Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Between the Seas, οι Ισραηλινές χορογράφοι Rachel Erdos και Gabrielle Neuhaus, παρουσιάζουν τα έργα τους Q&A ( Rachel Erdos) και Barcode (Gabrielle Neuhaus) την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου, ώρα 20.00, στο Baumstrasse, Σερβίων 8, Βοτανικός.

Θα ήθελες να γίνεις διάσημος; Πότε τραγούδησες τελευταία φορά για σένα; Για κάποιον άλλον; Ποιά είναι η πιο φρικτή σου ανάμνηση;
Το 1977, ο ψυχολόγος Arthur Aron μαζί με μία ομάδα ερευνητών δημοσίευσε το άρθρο «Η Πειραματική Γενιά της Διαπροσωπικής Εγγύτητας». Στην έρευνα του, ο Aron συνέταξε 36 προκαθορισμένες ερωτήσεις για έναν διάλογο ανάμεσα σε δύο αγνώστους, που σταδιακά γίνονται όλο και πιο προσωπικές. Σύμφωνα με τη μελέτη, η ανοιχτότητα απέναντι σε ένα άλλο άτομο και η τοποθέτηση του εαυτού μας σε ευάλωτη θέση, δημιουργούν ιδιαίτερη οικειότητα που οδηγεί στην αγάπη.
4 χορευτές. 36 ερωτήσεις. Μεταξύ talk show και Κυριακάτικης εξομολόγησης, η παράσταση Q&A μοιράζεται αληθινές στιγμές από τις ζωές των χορευτών και δημιουργεί ένα οικείο γεγονός, ένα μοίρασμα περισσότερο παρά με μία κλασική «performance».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιτέλους, ιδού το ολοκληρωμένο εγχειρίδιο που θα σε σώσει τη στιγμή που μπαίνεις σε ένα μπαρ ή μία εκδήλωση όπου όλοι ήδη έχουν πάρει τις θέσεις τους ή σε ένα πάρτι στο οποίο σε ξέρουν σχεδόν όλοι! Πώς θα μπεις μέσα; Πώς θα διασχίσεις ολόκληρο τον χώρο χωρίς να μιλήσεις σε κανέναν; Πώς θα φτάσεις στο μπαρ και θα τραβήξεις αμέσως την προσοχή του μπάρμαν; Πώς θα καταφέρεις να καθίσεις δίπλα στο άτομο που σε ενδιαφέρει πραγματικά;
Για μία θεαματική είσοδο, για συμβουλές και επιδέξιους ελιγμούς ή εκλεπτυσμένους τρόπους διαφυγής, χρησιμοποίησε την τακτική Barcode!

Εισιτήρια: 10 €, μειωμένο 5 €
Κρατήσεις: info@dentra.gr, 6983313302 (17:30-21:30)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης