Η «Μηχανή του Χρόνου» με τον Χρίστο Βασιλόπουλο, επιστρέφει τη Δευτέρα 26 Μαρτίου με καινούργιο επεισόδιο στο COSMOTE HISTORY HD και παρουσιάζει άγνωστες πτυχές της ζωής του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη (21.00).

Η εκπομπή φωτίζει τα παιδικά χρόνια του σπουδαίου οπλαρχηγού και συμβόλου της Επανάστασης του 1821, αναδεικνύοντας γεγονότα που καθόρισαν τη μετέπειτα εξέλιξή του, με σημαντικότερο αυτό του βίαιου θανάτου του πατέρα του. Ταυτόχρονα, η εκπομπή ακολουθεί την πορεία της ζωής του κατά τα προεπαναστατικά χρόνια, όταν ήταν κλέφτης, αλλά και πειρατής στα Μαύρα Καράβια στις Σποράδες, τα οποία σκόρπιζαν τον τρόμο στους Οθωμανούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η «Μηχανή του Χρόνου» ερευνά, επίσης, τη μύηση του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη στη Φιλική Εταιρεία, αλλά και την καθοριστική γνωριμία του με τον Ιωάννη Καποδίστρια. Τέλος, η κάμερα της εκπομπής μας μεταφέρει στο Εθνικό Ιστορικό Μουσείο, για να ανακαλύψουμε προσωπικά αντικείμενα του «Γέρου του Μοριά».

Η «Μηχανή του Χρόνου» προβάλλεται κάθε Δευτέρα στις 21.00 και σε επανάληψη κάθε Κυριακή στις 17.00, στο COSMOTE HISTORY HD.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε το τρέιλερ:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης