Η Χειροτέχνικα 2016 έρχεται! Η μεγαλύτερη γιορτή χειροτεχνίας και DIY ανανεώνει το καθιερωμένο της ραντεβού στις 21, 22 και 23 Οκτωβρίου 2016 στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου.

Μετά την εντυπωσιακή ανταπόκριση του κοινού την Άνοιξη, επανέρχεται στο καθιερωμένο ραντεβού του Φθινοπώρου για να εμπνεύσει τους δημιουργούς!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προσκαλεί όλους τους επαγγελματίες προμηθευτές υλικών και εργαλείων, τα καλλιτεχνικά εργαστήρια, τις επαγγελματικές σχολές και τους εκδοτικούς οίκους ώστε να εκθέσουν και να διαθέσουν τα προιόντα – υπηρεσίες τους. Οι κλάδοι που συνδέονται με τη Χειροτέχνικα είναι τα υλικά ζωγραφικής, decoupage και hobby, υλικά πλεξίματος και ραπτικής, πρώτες ύλες για καλλυντικά, υλικά και εργαλεία για χειροποίητα κοσμήματα, υλικά συσκευασίας, είδη γάμου και βάφτισης, είδη διακόσμησης, εργαλεία κήπου, σκεύη και εργαλεία μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής, είδη χρωματοπωλείου, εργαλεία, DIY, κλπ.

Η Χειροτέχνικα 2016 και φέτος θα προσφέρει εκτενή τηλεοπτική, ραδιοφωνική, έντυπη και διαδικτυακή προβολή σε όλους τους συμμετέχοντες επαγγελματίες.

Οι συμμετοχές για τη Χειροτέχνικα 2016 έχουν ξεκινήσει, ώστε να υποδεχτεί το κοινό σε ένα δημιουργικό τριήμερο ανταλλαγής γνώσεων, εμπειριών και ανάδειξης της δύναμης της Χειροτεχνίας και του DIY!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δηλώστε συμμετοχή εδώ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης