Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 11η εικαστική έκθεση δομών Ε.Ψ.Υ.Κ.Α. Ν. Δράμας σε συνεργασία με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δ. Δράμας στo πλαίσιo του 40ου Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους, τα εγκαίνια της οποίας πραγματοποιήθηκαν στον χώρο του Κέντρου Ημέρας «Πολυδεύκης» στις 17/9/2017 και ώρα 18.30 μ.μ.

«Ας γίνουμε συνοδοιπόροι σε ένα ταξίδι περιπλανήσεων και καταστάσεων… όχι μόνο οδηγοί…». Ο τίτλος τη εφετινής έκθεσης προσανατολίστηκε γύρω από το ταξίδι της ζωής. Οι περιπλανήσεις και οι καταστάσεις πολλές φορές μας ταξιδεύουν, μας συμβουλεύουν, μας προτρέπουν και μας αποτρέπουν. Αυτό όμως που τελικά μένει και αξίζει είναι οι ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ μας. Αυτοί είναι οι οδηγοί που μας μεταβιβάζουν τη δύναμή τους όταν πρόκειται για ένα δύσκολο ταξίδι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλα τα έργα της έκθεσης «άψυχα» μεν, με περίσσια δύναμη δε, απέδειξαν τις ικανότητες αυτών των ανθρώπων αλλά και το υποστηρικτικό περιβάλλον, που διαθέτει ο καθένας είτε πρόκειται για την οικογένειά του είτε πρόκειται για τον κοινωνικό του περίγυρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σ` αυτό το ταξίδι, περιπλανηθήκαμε με τους μελωδικούς ήχους από αξιόλογους και καταξιωμένους μουσικούς του Μουσικού Σχολείου Δράμας. Αναφερόμαστε στους κ. Γιαμαλή και κ. Σιδέρη, οι οποίοι «κλέβοντας» από τον ελεύθερό τους χρόνο και με προσωπική ευαισθησία που αποτελούν στις μέρες μας μια πολυτέλεια, κατάφεραν να μας χαλαρώσουν και να μας διασκεδάσουν. Επίσης ευχαριστούμε θερμά τη Διευθύντρια του μουσικού σχολείου Δράμας για την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμα μιας διαφορετικής συνεργασίας, η οποία δίνει τη δυνατότητα να εμβαθύνουμε στο ανθρώπινο κομμάτι και να αντιληφθούμε την πολύτιμη ετερότητα μέσα από τις αδυναμίες μας.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό και ομιλίες από τον Γενικό Διευθυντή της ΕΨΥΚΑ κ. Α .Βενύτη, τη Διευθύντρια Προσωπικού κ. Α. Μάιπα καθώς και από την Επιστημονικά Υπεύθυνη του Κέντρου Ημέρας κ. Ε. Κοτσαμπασίδου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Βουλευτής Δράμας κ. Χ. Κεφαλίδου, ο Πρόεδρος του Φεστιβάλ κ. Α. Τερζής, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών κ. Α. Μωϋσιάδης, η Προϊσταμένη Κοινωνικών Υπηρεσιών Δ.Δράμας κ. Ι. Κωνσταντινίδου, η Διευθύντρια του Μουσικού Σχολείου Δράμας κ. Συμεωνίδου καθώς και πλήθος κόσμου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης