Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου και στο Full Moon Party του Bolivar μία ακόμη μουσική γιορτή θα στηθεί, με τους Imam Baildi να εγκαινιάζουν τη νέα φθινοπωρινή τους περιοδεία με τον ολόφρεσκο δίσκο “IMAM BAILDI – III”, όπου οι μελωδίες των δεκαετιών του 40, 50 και 60 έρχονται στο σήμερα και τα βαλκανικά πνευστά να απογειώνουν τη διάθεση του κοινού.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά από  τις περιοδείες τους στην Ευρώπη και τις Η.Π.Α, και με τελευταία στάση το MONTREAL JAZZ FESTIVAL (το μεγαλύτερο διεθνές Φεστιβάλ του Καναδά),  οι ΙΜΑΜ BAILDI ξεκίνησαν  την καλοκαιρινή τους περιοδεία με μία πανηγυρική συναυλία σε ένα κατάμεστο Θέατρο Βράχων, παρέα με αγαπημένους φίλους. Μέσα σε λίγες κιόλας μέρες κυκλοφορίας, ο “IMAM BAILDI – III”, αγκαλιάστηκε ζεστά από κοινό και κριτικούς, καθώς από τα δεκαέξι κομμάτια του, τα τέσσερα singles που κυκλοφορήσαν ως προάγγελος του  ολοκληρωμένου δίσκου αγαπήθηκαν όσο λίγα τη φετινή χρονιά.

Η ιδιαίτερη αισθητική του “Αργοσβήνεις Μόνη”, η αισθαντική μπαλάντα “Σημείωμα” -το πρώτο αυτούσιο σε μουσική και στίχους κομμάτι των “IMAM BAILDI”- αλλά και τα αγαπημένα “Μουρμούρα” και “Χωριό μου χωριουδάκι μου”, τα οποία έντυσαν τις επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές “Μην αρχίζεις τη μουρμούρα” και “Κάτω παρτάλι”, επιβεβαίωσαν ένα και μόνο γεγονός. Πως ο δίσκος “IMAM BAILDI – III”, θα λάβει ιδιαίτερη στις καρδιές των ακροατών του, όπως έγινε και με τους δύο προηγούμενους.  Στο πλαίσιο της περιοδείας του συγκροτήματος για το νέο αυτό δίσκο, να στηθεί μία ακόμη μουσική γιορτή, όπου οι μελωδίες των δεκαετιών του 40, 50 και 60 έρχονται στο σήμερα, τα βαλκανικά πνευστά απογειώνουν τη διάθεση του κοινού και η εκρηκτική σκηνική παρουσία του MC Yinka εναλλάσσεται με τη νοσταλγική φωνή της Ρένας Μόρφη.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

AFTER 21:00 H.R.S

ΤΙΜH ΕΙΣΙΤΗΡΙOY: 8 ευρώ

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ : 6 ευρώ

Σημεία προπώλησης:

Bolivar & Loca Beach Bar

Public – Παπασωτηρίου – Seven Spot – Ianos

Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:
www.viva.gr/tickets/music/full-moon-party-imam-baildi/  

Επιμέλεια Νικόλας Αρώνης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης