Γη, Νερό, Αέρας, Φωτιά. Τα τέσσερα στοιχεία της φύσης συνεργάζονται σε απόλυτη αρμονία προκαλώντας τις αισθήσεις μας… μέσα από τα έργα της εικαστικού Καίτης Αναστασάκη.

Μοναδικές χειροποίητες δημιουργίες από πηλό, ο οποίος αναλόγως με το αποτέλεσμα που θέλει να δώσει συνομιλεί με τα μέταλλα ενώ παράλληλα φλερτάρει με τα σμάλτα, τα οξείδια και τα γυαλώματα…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Εργαστήριο – Εκθετήριο Κεραμικής στο Μαρούσι σας περιμένει να το εξερευνήσετε για να ανακαλύψετε αντικείμενα χρηστικά, γλυπτά αλλά και ιδιαίτερες επιτοίχιες συνθέσεις που θα αναδείξουν κάθε χώρο, προσωπικό και επαγγελματικό. Ακόμη μια μεγάλη ποικιλία σε διακοσμητικά, μικρο-γλυπτά και έργα τέχνης θα αποτελέσουν μια πρωτότυπη επιλογή για ένα ξεχωριστό δώρο.

«Χαίρομαι κάθε στιγμή της δημιουργίας, από το πρόχειρο σκαρίφημα, το χάραγμα της γραμμής και της σπείρας, έως το τελικό συμπλήρωμα με χρώμα. Η διαδικασία με γεμίζει όσο το αποτέλεσμα… το να παίρνεις στοιχειά που σε έλκουν, και μ’ αυτά να γεννάς κάτι καινούργιο»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καίτη Αναστασάκη


Λίγα λόγια για την εικαστικό:

Γεννήθηκε στα Χανιά,μεγάλωσε στο Τορόντο του Καναδά. Εκεί σπούδασε εφαρμοσμένες τέχνες και παρακολούθησε μαθήματα κεραμικής στο George Brown College, Three Schools και Little Group Studio. Μοναδικές χειροποίητες δημιουργίες από πηλό ο οποίος, αναλόγως με το αποτέλεσμα που θέλει να δώσει, συνδιάζεται με μέταλλα, σμάλτα, οξείδια και γυαλώματα.

Δείτε περισσότερα εδώ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης