Από την ερχόμενη Δευτέρα 3 Ιουλίου έως την Παρασκευή 7 Ιουλίου, θα πραγματοποιηθεί το 2ο Παγκρήτιο Φεστιβάλ Δρόμου «Τέχνη καθ’ οδόν» του Δήμου Ηρακλείου.

Έτσι επί πέντε ημέρες, περισσότεροι από 500 καλλιτέχνες, σε περισσότερους από 20 δρόμους και πλατείες, καλούν τους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης να συμμετάσχουν σε αυτήν τη γιορτή του πολιτισμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η επίσημη έναρξη του εφετινού «Τέχνη καθ΄οδόν» έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 3 Ιουλίου, με θέατρο σκιών από τον ‘Αθω Δανέλλη και τον Γιάννη Παπαδόπουλο, παράσταση των Active Flow Perfomances και συναυλία του διεθνούς φήμης συγκροτήματος των Encardia, ενώ θα έχουν ανοίξει τις πύλες τους για το κοινό έξι εκθέσεις, ανάμεσα στις οποίες κι εκείνη του Ινστιτούτου Πληροφορικής του ΙΤΕ, στη Βασιλική του Αγίου Μάρκου. Πρόκειται για μια πρωτοποριακή έκθεση που ετοιμάστηκε από το πρόγραμμα διάχυτης νοημοσύνης του Ινστιτούτου και αποτελεί έναν «διάλογο» της τέχνης με την τεχνολογία.

Το 2ο «Τέχνη καθ΄ οδόν» διοργανώνεται από τον Δήμο Ηρακλείου, με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου και την πολύτιμη βοήθεια πολλών ακόμα φορέων, όπως του Ινστιτούτου Πληροφορικής του Ι.Τ.Ε., του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Νομού Ηρακλείου, του Εμπορικού Συλλόγου, της Ελληνικής Φωτογραφικής Εταιρείας Κρήτης, του Συλλόγου Κινηματογραφιστών Ηρακλείου, ωδείων, τοπικών πολιτιστικών συλλόγων και των εθελοντών του Δήμου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης