Κάτι από τις παλιές καλές μπουάτ θυμίζει το ιστορικό «Ίδρυμα Μπούρχα» κάθε Παρασκευή, καθώς ο Alan Santin ταξιδεύει μουσικά τους θαμώνες του με ισπανικά παραδοσιακά τραγούδια και όχι μόνο.

Ο γνωστός Ισπανός ερμηνευτής έχει αναλάβει το «τιμόνι» της διασκέδασης στο παρεϊστικό στέκι της Νέας Ιωνίας, και έχοντας στο πλευρό του τον ανερχόμενο μουσικό, Άλκη Κουκουλίδη «εκτοξεύει» τη διασκέδαση στα ύψη, προκαλώντας το αδιαχώρητο στο «Ίδρυμα Μπούρχα».

Ο Alan Santin έχει στο μουσικό παλμαρέ του ξεχωριστές συνεργασίες με μεγάλα ονόματα από τη διεθνή μουσική σκηνή, ενώ αυτό το διάστημα ετοιμάζει το νέο του cd. Μάλιστα κάποια από τα νέα του τραγούδια που έχουν κυκλοφορήσει στο youtube, σημειώνουν μεγάλη επιτυχία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 Ώρα έναρξης των live στο ίδρυμα «Μπούρχας», που βρίσκεται στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου 61 και Καραολή, είναι στις 23.00, ενώ η είσοδος είναι από την Καραολή. Για κρατήσεις στο τηλέφωνο: 210-2719400.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ



Λίγα λόγια για τον Alan Santin

Ο καταξιωμένος καλλιτέχνης γεννήθηκε στην Ισπανία [Ponferrada], από μητέρα Κουβανή και πατέρα Ισπανό. Από 10 ετών ζούσε στο Παρίσι μέχρι το 2004, όταν και επισκέφτηκε την Ελλάδα για πρώτη φορά και την αγάπησε τόσο πολύ που μέχρι και σήμερα μοιράζεται την καθημερινότητα του ανάμεσα στη Γαλλία και τη χώρα μας. 

Ασχολήθηκε με τη μουσική από μικρή ηλικία και έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα από τη διεθνή μουσική σκηνή όπως οι GIPSY KINGS.

Ο Santin ερμηνεύει με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο τραγούδια με στίχους ισπανικούς, γαλλικούς, αγγλικούς, ιταλικούς, αλλά και ελληνικούς με προτίμηση στα μουσικά είδη flamenco, salsa fusion, new flamenco, fusion, blues, jazz.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει πραγματοποιήσει εμφανίσεις σε χώρους όπως το Καλλιμάρμαρο και το Θέατρο Απόλλων (Πάτρα).

Το καλοκαίρι του 2013 κυκλοφορεί από την POLYMUSIC τη δισκογραφική του δουλειά με τίτλο « TODO PASION» με τραγούδια που ερμηνεύει αλλά και έχει γράψει ο ίδιος τους στίχους και τη μουσική.

Διαβάστε επίσης:

Στο ίδρυμα «Μπούρχας» χτυπάει η «καρδιά» της latin μουσικής,
Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2013, 07:50

Φωτογραφίες: Στέλιος Τσαγκρής

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης