Την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου, δόθηκε η συναυλία «Ο Μαυρίκιος ερμηνεύει Πλέσσα» στον Φιλολογικό Σύλλογο «Παρνασσός».

Η κατάμεστη επιβλητική κεντρική αίθουσα του ιστορικού κτηρίου, γέμισε ηχοχρώματα, αναμνήσεις και συναίσθημα από την ευχάριστη έκπληξη την οποία επιφύλαξε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, ένας νέος καλλιτέχνης ο οποίος με θάρρος, τόλμη αλλά και με μεγάλη επιτυχία, κατά τα λεγόμενα των θεατών, ενορχήστρωσε, διασκεύασε, και ερμήνευσε με ένα μοναδικό δικό του τρόπο, τραγούδια που όλοι έχουμε ακούσει να ερμηνεύονται και αγαπήσαμε από μεγάλους ερμηνευτές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το άνω των 450 ατόμων κοινό καταχειροκρότησε τον Μαυρίκιο και την ορχήστρα του, την νεοσύστατη «Ορχήστρα των Αισθήσεων», με αποκορύφωμα το τραγούδι Ξημερώνει Κυριακή όπου σείστηκε η αίθουσα αφού όλοι όρθιοι τραγούδησαν μαζί με τους καλλιτέχνες.

To zougla.gr ήταν εκεί! Παρακολουθήστε τις δηλώσεις του αγαπημένου μας συνθέτη Μίμη Πλέσσα και τη συναυλία που δόθηκε στον Φιλολογικό Σύλλογο Παρνασσός:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Μίμης Πλέσσας, η Λουκίλα Καρρέρ Πλέσσα, ο επίτιμος Πρόεδρος του Αρείου Πάγου κος. Γιώργος Ρήγας μετα της συζύγου του, ο ανεξάρτητος Βουλευτής Βασίλης Καπερνάρος, ο Διευθυντής του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου Δρ. Γεώργιος Κακαβάς, η Πρόξενος της Ακτής Ελεφαντοστού κα. Μέρω Κεσεσίογλου, η υποψήφια Ευρωβουλευτής της ΝΔ κα. Ζωή Ράπτη, ο δημοσιογράφος κ. Νίκος Βατόπουλος, ο Παύλος Χριστοδούλου, ο Δ/νων Σύμβουλος του House of Wine Τάσος Πικούνης, το μέλος του ΔΣ του ΟΠΑΝΔΑ κ. Γιώργος Φούτας, ο Commercial Director του Galaxy 92fm Χρήστος Γιακουμόπουλος, ο Mentalist of Europe 2014 Κωνσταντίνος Ρωμανός, o Mentalist Nefesch, η Εφη Μαλτέζου, η Στέλλα Παπαδοπούλου, η Julie Massino, η Κέλλυ Σταμουλάκη, η Ελένη Φιλίνη, η Σία Κοσκινά, ο συνθέτης Σπύρος Τσαγκαρόπουλος, ο Δημήτρης Γιώτης, ο Παύλος Καρποδίνης, η Φιλίτσα Καλογεράκου, η Μυρσίνη Δόξα, ο Αντώνης Πασβάντης, η ζωγράφος Ελένη Παυλοπούλου, ο Γιάννης Γαβρίλης μετά της συζύγου του, ο Νίκος Χαρλαύτης, η Εβελίνα Δασκαλή, ο Γιώργος Χαρωνίτης, ο Μάνος Δημονίτσας, ο Μάριος Γκούβας, ο Ηλίας Καλαμάκης, η Λαμπριάνα Κυριακού, ο Κυριάκος Τσικορδάνος, ο Αρης Ρουπίνας, η Βίκυ Τσίγγα, ο Κώστας Αλεξόπουλος, ο Σπύρος Καλαματιανός και πολλοί άλλοι, τίμησαν με την παρουσία τους την συναυλία.

Η Λουκίλα Καρρέρ Πλέσσα έγραψε για την συναυλία: Θερμά συγχαρητήρια Mavrikios Mavrikiou… η χτεσινή βραδιά ήταν μεγάλη έκπληξη για μένα και δεν μπορώ να την συγκρίνω ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ από τα αφιερώματα που έχουν κάνει νέοι καλλιτέχνες στον Μίμη… Πολύ ενδιαφέρουσες οι διασκευές των τραγουδιών και η Ορχήστρα των Αισθήσεων εξαιρετική. Μπράβο σου !!!

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Ερμηνεία: Μαυρίκιος Μαυρικίου
Συνοδεύει η «Ορχήστρα των Αισθήσεων»
Ενορχηστρώσεις – Διασκευές – Μουσική Διεύθυνση: Μαυρίκιος Μαυρικίου
Πιάνο – Ακορντεόν: Μαυρίκιος Μαυρικίου, Κιθάρα – Κρουστά: Αλέξανδρος Κούρος, Κιθάρα – μπουζούκι – μπαγλαμάς: Ιάσονας Μαυρογεώργος, Βιολί: Πολυξένη Μιγγούλη, Βιολοντσέλο: Κωνσταντίνος Σερελέας, Κοντραμπάσο: Λουκάς Κερκύρας, Φλάουτο: Κωνσταντίνα Ρούσσου, Κλαρινέτο: Ελίνα Γεωργίου, Σαξόφωνο: Κωνσταντίνος Κονήδας, Τρομπέτα: Κική Ανωμεριανάκη, Τύμπανα: Χριστόφορος Γκερμένης
Επιμέλεια ήχου & φωτισμών: Παναγιώτης Γιαννέλος /Audio Theasis
Graphic Designer: Γιάννης Σκαραντωνάκης / Skarline Διαφημιστική
Φωτογραφίες: Ηλίας Γεωργουλέας / Studio Geophoto, Παύλος Ματσίκας
Επιμέλεια φωτογραφιών αφίσας: Λουκίλα Καρρέρ-Πλέσσα, Ioanni Peikidis
Video art: M-word web radio – video & photography, a.k.a Efthymiou Michail
Προβολή – Επικοινωνία παράστασης: Αλίκη Δανάλη
Έκδοση & διαχείριση εισιτηρίων: Κώστας Τουρκάκης / ΕΝΑΣΤΡΟΣ

Ιδέα & οργάνωση παραγωγής: Μαυρίκιος Μαυρικίου
Εκτέλεση παραγωγής: Δημήτρης Ιωαννίδης, Παύλος Χριστοδούλου

Διαβάστε επίσης:

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου στην Λουκίλα Καρρέρ και τη Λίτσα Θεοφάνους‏, Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 17 Οκτωβρίου 2014, 17:05

«Ο Μαυρίκιος ερμηνεύει Πλέσσα»-Μία συναυλία αφιέρωμα στον μεγάλο Έλληνα συνθέτη
, Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 16 Οκτωβρίου 2014, 15:11

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης