Τις δημιουργίες τους σε καμβά παρουσίασαν οι σπουδαστές του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου που φοίτησαν στα ερασιτεχνικά τμήματα ζωγραφικής κατά την εφετινή χρονιά. Μεταφέροντας το μήνυμα του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, τα εγκαίνια της Γ’ Έκθεσης Ζωγραφικής πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αμαρουσίου (Κ.Ε.Δ.Α) Νίκος Πέππας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χαιρετίζοντας τις προσπάθειες των ερασιτεχνών ζωγράφων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού ο κ. Πέππας, συνεχάρη την υπεύθυνη διδασκαλίας Μπέττυ Καρούση, για την πολύ καλή προετοιμασία των σπουδαστών της. Από την πλευρά της η κ. Καρούση, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο και τον Πρόεδρο της Κ.Ε.Δ.Α για την υποστήριξη του έργου τους στο Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού.

Στα εγκαίνια της έκθεσης παραβρέθηκε πλήθος φίλων των σπουδαστών για να θαυμάσουν από κοντά τα έργα των καλλιτεχνών και να τους συγχαρούν για τις προσπάθειες μιας ολόκληρης χρονιάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, επίσης, ο Πρόεδρος του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α Πέτρος Κόνιαρης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Επαμεινώνδας Γαρδέλης και Παναγιώτης Σαγρής.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης