Η Μαρία Τυράσκη στο τραγούδι με τη συνοδεία των ήχων της άρπας της μας ταξιδεύει από το χθες στο σήμερα την Πέμπτη 3 Απριλίου στις 21:00 στο Τσάι στη Σαχάρα (Λαοδικίας 18 – Ιλίσια, Τηλ 2110120963).

Η Μαρία διδάχθηκε Πιάνο από μικρή ηλικία και έχει Πτυχίο Λυκείου Εφαρμοσμένων Τεχνών, στο τμήμα Συντηρητών Έργων Τέχνης και Αρχαιολογικών Ευρημάτων. Σπούδασε Μονωδία στο Ωδείο Αθηνών και αποφοίτησε με Δίπλωμα Μονωδίας – Άριστα Παμψηφεί και Α’ Βραβείο, στον Πειραϊκό Σύνδεσμο, Ωδείο Πειραιώς. Εκανε μουσικές παρουσιάσεις για τον Πολιτισμικό Οργανισμό Δήμου Αθηναίων στο Κέντρο Τεχνών με Άρπα και Τραγούδι για την Έκθεση Ζωγραφικής ‘Το Σταυροδρόμι των Πολιτισμών’, όπως και στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων «Μέλινα», για την Έκθεση Ζωγραφικής “Η Αίγινα των Ζωγράφων”. Παρουσιάστηκε επίσης στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Εκάλης, Πολιτιστική Εκδήλωση: Μουσική Βραδιά με Άρπα και Τραγούδι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άλλες παρουσιάσεις επίσης ήταν για το Ίδρυμα Άγγελου και Λητώς Κατακουζηνού, Υπουργείο Πολιτισμού Γενική Διεύθυνση Αρχαιοτήτων και Πολιτισμικής Κληρονομιάς, Πολιτιστικές Εκδηλώσεις “Το Δέντρο της Ζωής σε Τέσσερις Εποχές”, Μαρία Τυράσκη – Άρπα και Τραγούδι, Ζωή Βαλάση και Σάσα Βούλγαρη – Παραμύθια. Επίσης, στο Ίδρυμα Άγγελου και Λητώς Κατακουζηνού, για το Υπουργείο Πολιτισμού, εκδήλωση “Νύχτα Μουσείων” – Μαρία Τυράσκη, Μουσική Βραδιά με Άρπα και Τραγούδι, και εν συνεχεία προέκυψαν άλλες εκδηλώσεις.

Το 2012 προσκλήθηκε και παρουσιάστηκε στις εκπομπές “Άρωμα Ελλάδας”, όπου παρουσίασε μουσική και τραγούδια με την άρπα και αναφέρθηκε στην ιστορία, την κατασκευή, την μηχανική της, καθώς και την σημασία της στον τομέα της μουσικής θεραπείας, κ.α. Άλλες εμφανίσεις της με άρπα και τραγούδι το 2013, έγιναν στο Ζάππειο Μέγαρο και στο Μουσείο της Ακρόπολης για ιδιωτικές εκδηλώσεις και σε αλλα μερη, συνεχιζοντας την καλλιτεχνικη της πορεια μεχρι και σημερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης