Το βιβλίο «Μύθοι του Αισώπου και Επιχειρείν», «συνδυάζει τους Μύθους του Αισώπου με την επιχειρηματικότητα. Κάθε μύθος δίνει την αφορμή για αναφορά σε αρχές του Μάρκετινγκ, σε κανόνες των Πωλήσεων και σε ιδέες για την Εξυπηρέτηση του Πελάτη. Η σοφία που εμπεριέχουν οι μύθοι του Αισώπου και η εφαρμογή τους σε όλους τους τομείς της ζωής, δίνουν τη δυνατότητα μεταφοράς τους στο επιχειρείν.

Στο βιβλίο αναδεικνύεται η ειλικρινής επικοινωνία με τον «ψεύτη βοσκό», το θάρρος στον επιχειρηματία με τον «λαγό και την χελώνα», η ανάγκη ύπαρξης φιλοσοφίας της επιχείρησης με την «καλιακούδα και τα περιστέρια», η σημασία της ενεργητικής ακρόασης με το «λύκο και την γριά», η αξία της εξωστρέφειας με το «Χειμώνα και την Άνοιξη», ο κοινωνικός ρόλος της επιχείρησης με τον «ξυλοκόπο και τον Ερμή». Το μήνυμα της κοινωνικότητας των επιχειρούντων με τις υποχρεώσεις τους στην κοινωνία από όπου αντλούν τις εργασίες τους, καθίσταται ο τελικός σκοπός του βιβλίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάθε μύθος λειτουργώντας ως μία επιχειρηματική διαχρονική προτροπή μέσα από τα μάτια του συγγραφέα καθιστά το εγχείρημά του ιδιαίτερα ευφάνταστο και πρωτότυπο στην κατηγορία των βιβλίων Management.

Βιογραφικά στοιχεία του συγγραφέα:
Ο Οδυσσέας Κόλλιας γεννήθηκε στην Αθήνα το 1961. Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά και έκανε μεταπτυχιακό στο Πανεπιστήμιο της Γλασκώβης. Ασχολείται με την εκπαίδευση και ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού διδάσκοντας σε προπτυχιακά και μεταπτυχιακά επιχειρησιακά προγράμματα, συνεργαζόμενος με το δημόσιο τομέα και φορείς της Δια Βίου Εκπαίδευσης. Έχει διδάξει σε πληθώρα ελληνικών και ξένων εταιριών με ειδίκευση στην Εξυπηρέτηση του Πελάτη, το Μάρκετινγκ και τις Πωλήσεις, ενώ έχει διατελέσει στέλεχος στο τμήμα μάρκετινκ του ΟΤΕ. Είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής ενηλίκων από την Britih Association for Commercial and Industrial Education (BACIE) και από το ΕΚεΠις. Έχει συγγράψει εκπαιδευτική ύλη για e-learning προγράμματα του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και είναι συγγραφέας του βιβλίου «Αλφαβητάριο Υπηρεσιών». Η αγάπη του για τη δια βίου μάθηση μέσα από πρωτότυπες και διαδραστικές διαδικασίες τον οδήγησε στην ανάπτυξη εκπαιδευτικής μεθοδολογίας «χρησιμοποιώντας» μύθους του Αισώπου.

Κατηγορία βιβλίου: Διοίκηση Επιχειρήσεων (Management)
Συγγραφέας: Οδυσσέας Κόλλιας
Εικονογράφος: Λιάνα Βουράκη
ISBN: 978-960-491-062-5
EAN: 9789604910625
Κωδικός: 200050184
Σελίδες: 132
Λιανική τιμή: 13,90 ευρώ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Α. Παπασωτηρίου και ΣΙΑ IKE»
Στουρνάρη 49Α, Αθήνα 106 82, τηλ.: 210 380 0008, Fax: 210 3304212
e-mail: publish@papasotiriou.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης