Οι εκδόσεις «Μολύβι» παρουσιάζουν το χιουμοριστικό μυθιστορήμα της Κατερίνας Θεριουδάκη «Να σε πω τη μοίρα σου;».

Η εκδήλωση πραγματοποιείται την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 18.30, στην «Παγκρήτια Αδελφότητα Μακεδονίας», Μητροπόλεως 100, στον 1ο όροφο (κοντά στον Λευκό Πύργο).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η συγγραφέας παρουσιάζει την καθημερινότητα μιας νεαρής γυναίκας, η ροή της οποίας διακόπτεται από ένα αυθάδικο, μα γεμάτο από απόκοσμες υπερδυνάμεις πλάσμα. Η ξαφνική εμφάνισή του και τα πολλά ευτράπελα που προκαλεί, δημιουργούν μια ευχάριστη αφήγηση, γεμάτη αισιοδοξία.

Και κάπου εκεί, αρχίζουν τα διλήμματα…

Πώς θα αντιδρούσε κανείς αν είχε την ευκαιρία να δει σαν ταινία την εξέλιξη της ζωής του δέκα χρόνια μετά; Θα έχει βρει τον άνθρωπο του, θα έχει κατακτήσει μια επιτυχημένη καριέρα, θα έχει καταφέρει να φτιάξει τη ζωή που ονειρευόταν;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως δείχνουν. Τουλάχιστον, όχι όπως δείχνουν τη στιγμή που τα περνάμε.
«Μάθε, καλό μου κοριτσάκι, για να τελειώνουμε, ότι η παρουσία μου εδώ έχει πολύ ουσιαστικό σκοπό. Και θα μπω κατευθείαν στο θέμα: θα σου δώσω την ευκαιρία που ποθείς. τη μοναδική ευκαιρία να αλλάξεις το μέλλον σου».

Μόλις ολοκλήρωσε με στόμφο τη φράση του, κορδώθηκε και έμεινε ακίνητο με τα χέρια σταυρωμένα μεγαλοπρεπώς για λίγα δευτερόλεπτα, σαν να είχε μόλις ανακοινώσει ότι ανακάλυψε το μαγικό φίλτρο που θα μας κάνει να τρώμε ό,τι θέλουμε τζάμπα και χωρίς να παχαίνουμε. Θεωρώντας προφανώς ότι η στιγμιαία σιωπή μου σήμαινε ότι τα λόγια του αυτά με άφησαν άφωνη από ενθουσιασμό, άφησε να ζωγραφιστεί στη μούρη του ένα χαμόγελο ικανοποίησης.

Εκδόσεις Μολύβι (Λ. Ιασωνίδου 10, Καλαμαριά – 2311 284046, 6948524500).

Τιμή: 10 ευρώ

(Είσοδος ελεύθερη)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης