Σε οποιαδήποτε γωνιά της γης υπάρχει η λέξη flamenco, κάπου δίπλα της, υπάρχει το όνομα ενός από τους σπουδαιότερους χορευτές της ιστορίας του…το όνομα του Antonio Canales. Σαράντα χρόνια διεθνούς καριέρας, συνεργασίες με θρυλικούς καλλιτέχνες, διδασκαλίες στις καλύτερες σχολές παγκοσμίως αλλά και στη δική του σχολή στη Μαδρίτη, εμφανίσεις στα μεγαλύτερα θέατρα του κόσμου και στα πιο σημαντικά φεστιβάλ, πρωταγωνιστής σε ιστορικές ταινίες για το flamenco, κάτοχος αναρίθμητων βραβείων από το ισπανικό κράτος για την πολυετή προσφορά του στην τέχνη, καθηγητής και μέντορας πολλών σημαντικών χορευτών και χορευτριών.

O σπουδαίος Antonio Canales έρχεται να διδάξει στην Αθήνα και στη σχολή Compania Flamenca Sentimientos της σημαντικής χορεύτριας – δασκάλας Ισαβέλλας Γαλαίου, από την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017 έως και την Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017. Η προετοιμασία των μαθητών της σχολής και η ένταξή τους στην τεχνική και τον τρόπο διδασκαλίας του κορυφαίου χορευτή, έχει ήδη ξεκινήσει από τον Ιούλιο και συνεχίζεται εντατικά έως και τις 28 Σεπτεμβρίου 2017.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ωστόσο, η διδασκαλία του Canales στους μαθητές της Compania Flamenca Sentimientos δεν σταματά εδώ… Θα συνεχιστεί τον Δεκέμβριο του 2017 αλλά και τον Φεβρουάριο του 2018 – μήνα κατά τον οποίο θα πραγματοποιηθεί ένα Διεθνές Φεστιβάλ Flamenco σε κεντρικό θέατρο της Αθήνας.

Επιπλέον, δύο δωρεάν ανοιχτά μαθήματα θα πραγματοποιηθούν στη σχολή:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Α. Το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017 από τις 17.00 έως τις 20.00
Παρουσίαση της τέχνης του flamenco με την Ισαβέλλα Γαλαίου.

Β. Το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017 από τις 17.00 έως τις 20.00
Εκφραστική υποστήριξη μέσω του θεάτρου με την Γιωργίνα Γερμανού

Ο χώρος και οι ακριβείς ημερομηνίες θα ανακοινωθούν σύντομα.

Πληροφορίες για τα μαθήματα με τον Antonio Canales στο info@sentimientos.gr και στο 6971847751

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης