Ο Γάλλος ηθοποιός και μοντέλο Gaspard Ulliel επιστρέφει ως πρόσωπο του Bleu de Chanel, αυτή τη φορά στη διαφημιστική εκστρατεία για τη νέα εκδοχή του αρώματος του γαλλικού οίκου, σε τύπο parfum.

Στο διαφημιστικό σποτ που μιλά για την ανεξαρτησία ο Ulliel αφήνει πίσω του τις καθημερινές ευθύνες του επιδιώκοντας κάτι μεγαλύτερο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο σκηνοθέτης Στιβ ΜακΚουίν είναι ο δημιουργός του σποτ για το Bleu de Chanel Parfum. Ο Μάρτιν Σκορσέζε και ο Τζέιμς Γκρέι σκηνοθέτησαν τις εκστρατείες του αρώματος το 2010 και το 2015, αντίστοιχα.

Στο σποτ του ΜακΚουίν ακούγεται το τραγούδι «Starman» του Ντέιβιντ Μπόουι και αρχίζει με τον Ulliel να αποχωρεί από μια συνάντηση και να διασταυρώνει τη ματιά του με εκείνη μιας όμορφης γυναίκας σε άλλο παράθυρο. Κοιτάζει την ομάδα του, συνειδητοποιεί ότι η γυναίκα έχει εξαφανιστεί και φεύγει για να την κυνηγήσει.

Στο δραματικό νυχτερινό σκηνικό στη Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης, η καμπάνια ακολουθεί τον πρωταγωνιστή, καθώς περιπλανιέται αναζητώντας τη νέα του μούσα. Το μοντέλο εμφανίζεται επίσης σε διάφορες διαφημιστικές πινακίδες και διαφημίσεις στο παρασκήνιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περνάει από διαφορετικές γειτονιές και είναι σαφές ότι όλοι οι άλλοι είναι απορροφημένοι από την τεχνολογία και όχι από τι συμβαίνει γύρω τους.

Στην τελική πράξη του σποτ o Ulliel κολυμπά σε μια πισίνα στην κορυφή κτηρίου, όταν εμφανίζεται μπροστά του η νεαρή γυναίκα που ακολουθεί. Καταδύεται κάτω από το νερό και συναντιούνται, αλλά όταν επιστρέφει στην επιφάνεια είναι μόνος και ένας διάττοντας αστέρας εμφανίζεται επάνω.
«Αυτό που μου αρέσει σε όλο αυτό το ταξίδι είναι ότι η ταυτότητα, το μήνυμα του Bleu de Chanel εξελίσσονται ταυτόχρονα με εμένα» σχολίασε ο Gaspard Ulliel από την έδρα του Chanel στο Neuilly-sur-Seine.

Δείτε το βίντεο:

Ο Γάλλος ηθοποιός, ο οποίος έπαιξε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία «Yves Saint Laurent» (2014) κα είναι εδώ και δέκα χρόνια το πρόσωπο του αρώματος Bleu de Chanel τόνισε ότι ο πρωταγωνιστής της εκστρατείας «ακόμα αναζητεί κάτι».

«Προσπαθεί να κατανοήσει ποιος είναι και θέλει να είναι αληθινός με τον εαυτό του, τώρα, με έναν πιο προσγειωμένο τρόπο» ανέφερε, σύμφωνα με το Vogue.

O Ulliel θεωρεί ότι το νέο Bleu de Chanel Parfum ευθυγραμμίζεται με τον άντρα που είναι πέρα από συμβάσεις. «Είναι εικονοκλάστης. Υπάρχει κάτι πολύ αρρενωπό σε αυτό» σημείωσε. «Τι σημαίνει αρρενωπότητα σήμερα;» ρωτήθηκε. «Δεν είναι κάτι πολύ γλυκό, ούτε πολύ μαλακό» απάντησε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης