Mε μεγάλη επιτυχία ο Οίκος Μόδας Τρανούλη συμμετείχε στο Bridal Expo που έγινε στο Ζάππειο Μέγαρο στις 16 Ιανουαρίου Δευτέρα και ώρα 17.30 . Οι Αθηνά και Αναστάσιος Τρανούλης, τα παιδιά του Θεόδωρου Τρανούλη παρουσίσαν την νέα collection των νυφικών φορεμάτων του στο Bridal Fashion Week, σε μία κατάμεστη αίθουσα.

Δεν υπήρχε καλύτερη «γιορτή» για το νέο έτος, μιας και ο Οίκος Μόδας Τρανούλη κοσμεί τον χώρο της μόδας επί 30 χρόνια και εμφανίστηκε ανανεωμένος, με την ενεργή συμμετοχή της Αθηνάς και του Αναστάσιου Τρανούλη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η νέα collection που κατά γενική ομολογία, απέσπασε τα καλύτερα σχόλια, από όλους τους παρευρισκόμενους, για την ποιότητα και το στιλ της, ήταν σχεδιασμένη από εκείνους, αλλά πάντα υπό την επίβλεψη του πατέρα τους Θεόδωρου Τρανούλη που συνεχίζει να δίνει το παρών, με τις γνώσεις του και την πολυετή και πετυχημένη παρουσία του στον χώρο, καθώς μετράει πολλές και σημαντικές επιτυχίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την επίδειξη έκλεισε ένα πρόσωπο έκπληξη από τον καλλιτεχνικό χώρο, το οποίο είναι ιδιαίτερα αγαπητό και δεν είναι άλλη από την υπέροχη, μαγευτική Shaya η οποία εκτός από την εξαιρετική φωνή, που διαθέτει, ντύθηκε για πρώτη φορά νυφούλα για χάρη του εν λόγο Οίκου Μόδας, με μία πολύ όμορφη δημιουργία και πραγματικά «έκλεψε» όλες τις εντυπώσεις, μαγνήτισε όλα τα βλέμματα με το αγέρωχο περπάτημα της στην πασαρέλα. Συγκινητική στιγμή της βραδιάς ήταν όταν η Shaya έκανε φινάλε με τους σχεδιαστές, ο Θεόδωρος Τρανούλης μαζί με την σύζυγο του Μαρία Τρανούλη συγκινήθηκαν και καταχειροκρότησαν τα παιδιά τους και φυσικά την εξαιρετική Shaya.

Στη βραδιά βρέθηκαν πολλοί καταξιωμένοι άνθρωποι της μόδας, των τεχνών και των γραμμάτων, καθώς και πολλοί Δημοσιογράφοι. ‘Οπως: Φώτης Μεταξώπουλος, Νένα Χρονοπούλου, Miltos, Σπύρος Μπιμπίλας, Μιχαήλ Ρωμανός, Τζένη Οικονόμου-Ρίζου, Σύλβια Αντώναρου, Έμι Γκέκα, Δημήτρης Γιώτης, Φιλίτσα Καλογεράκου, Σοφία Τρανά, Μαρίτα Ρίτζη, Γιώργος Γερολυμάτος, Ερωφύλλη, Διονύσης Ζάχος, Γιώργος Δασκουλίδης, Στρατής Βογιατζής κ.α.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης