Τα φρέσκα κρασιά «Μαύρος Κύκνος» και «Λευκός Κύκνος» της εταιρίας «Ελληνικά Κελλάρια Οίνων», θα συνοδεύσουν γευστικά την επίσημη πρεμιέρα του χορευτικού δράματος «Το όνειρο του κύκνου», ένα έργο βασισμένο στη «Λίμνη των κύκνων» του Τσαϊκόφσκι με την καλλιτεχνική επιμέλεια του Φώτη Μεταξόπουλου.

Η πρεμιέρα, πραγματοποιείται αύριο, Τρίτη 12 Ιανουαρίου, και ώρα 21.00 μμ στο Θέατρο Κνωσός (Κνωσού 11, Αθήνα).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το όνειρο του κύκνου» μεταφέρει τον γνωστό μύθο του Τσαϊκόφσκι με πολλά στοιχεία θρίλερ και ανατροπών που υπογραμμίζονται μέσα από τις εκπληκτικές χορογραφίες των συντελεστών και ένα συγκλονιστικό φινάλε.

Απαξίωση της ηθικής, συναισθήματα στην κόψη του ξυραφιού με ένα Ιψενικό τρίγωνο σε πρώτο χρόνο και το όνειρο σε δεύτερο, παλεύουν με την σκληρή πραγματικότητα. Πόση αλήθεια κρύβεται μέσα στα όνειρά μας; Πόσο η ζωή ξεπερνά την φαντασία; Υπάρχουν σήμερα κύκνοι, μάγοι και πρίγκιπες; Υπάρχουν και σήμερα κάποιοι που μπορούν να τους δουν με τα μάτια της ψυχής; Υπάρχει ακόμα το παραμύθι που χάνεται στη λίμνη της σκληρής πραγματικότητας; Ο καθένας από εμάς θα δώσει την δικές του απαντήσεις βγαίνοντας από το θέατρο Κνωσός.

Η «Ελληνικά Κελλάρια Οίνων» με τη χορηγία της αυτή στηρίζει για μια ακόμη φορά την  Τέχνη και προβάλλει την άρρηκτη σχέση μεταξύ ψυχαγωγίας και οίνου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συντελεστές

Σκηνοθέτης: Βασίλης λαζαρίδης
Χορογραφία: Jimmy Kalis, Σοφία Τρανά
Μουσική σύνθεση / επιμέλεια: Angelo Ανδρεόπουλος 
Παίζουν: Πόπη Αστεριάδη,Λάμπρος Τσάγκας,Jimmy Kalis ,Σοφία Τρανά,Φιλίτσα Καλογεράκου,Γιάννης Μπίμης

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Φώτης Μεταξόπουλος

Η αφίσα της παράστασης

Ελληνικά Κελλάρια Οίνων

Η Ελληνικά Κελλάρια Οίνων Α.Ε. είναι η μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής κρασιού στην Ελλάδα, με ισχυρή εξαγωγική παρουσία σε 32 χώρες της υφηλίου. Με αυτόν τον τρόπο, συμβάλλει σε πολύ μεγάλο βαθμό στην εδραίωση του ελληνικού ποιοτικού κρασιού διεθνώς.

Η εταιρία παράγει όλων των τύπων, επώνυμα, ελληνικά κρασιά, σε διάφορες συσκευασίες. Δημιουργούνται στα Οινοποιεία της, σε όλη την Ελλάδα και συσκευάζονται στα εμφιαλωτήρια της Ελληνικά Κελλάρια στο Μαρκόπουλο Αττικής, όπου βρίσκεται και η έδρα της.

Όλα τα οινικά προϊόντα της αποτελούν υπερήφανους πρεσβευτές της ελληνικής γης, του Έλληνα αμπελουργού και της σύγχρονης ελληνικής οινοποιίας, καθώς καλύπτουν άξια τις γευστικές απαιτήσεις των πολιτών του κόσμου.

Δεν είναι λίγες, άλλωστε, οι σειρές κρασιών της εταιρείας, όπως το Αλλοτινό, Ποικιλιακά Λουλούδια, Calliga Apelia και η «value for money» σειρά Κύκνος, που έχουν κερδίσει τη σταθερή προτίμηση του καταναλωτικού κοινού.

Πέρα από τα κρασιά δικής της παραγωγής, η Ελληνικά Κελλάρια Οίνων Α.Ε θέλησε, τα τελευταία χρόνια, να διευρύνει την γκάμα της, με νέες προτάσεις προς τους Έλληνες και ξένους καταναλωτές.

Έτσι, προχώρησε σε εταιρική και εμπορική συμφωνία με τον οινολόγο και οινοποιό, Άγγελο Ρούβαλη, που αφορά την διακίνηση των προϊόντων του στην ελληνική και διεθνή αγορά.

Ο Άγγελος Ρούβαλης, σημερινός Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικού Οίνου (ΣΕΟ), έχει το οινοποιείο του στους λόφους που βρίσκονται πάνω από το Αίγιο και δραστηριοποιείται αξιοποιώντας περίτεχνα τους μοναδικούς στον κόσμο, αμπελώνες των πλαγιών της Αιγιαλείας.

Τα κρασιά του, περιορισμένης ποσοτικά, παραγωγής, αναγνωρισμένα ως πολύ υψηλής ποιότητας, έχουν κερδίσει την προτίμηση των απαιτητικών φίλων του κρασιού. Μερικά από αυτά είναι το φημισμένο «Ασπρολίθι», η δυναμική σειρά κρασιών «Μικρός Βοριάς» και οι οίνοι μακρόχρονης παλαίωσης «IANOS».

Από τις αρχές του 2010 η Ελληνικά Κελλάρια Οίνων Α.Ε. προχώρησε σε μία ακόμα συνεργασία με τον παραγωγό Ανέστη Μπαμπατζιμόπουλο, που πολλοί τον χαρακτηρίζουν ως «άρχοντα της απόσταξης».

Με τη συμφωνία αυτή, η εταιρεία μεγάλωσε ακόμα περισσότερο τη γκάμα της, με τα παραδοσιακά αποστάγματα ΜΠΑΜΠΑΤΖΙΜ (ούζα, τσίπουρα, αποστάγματα Στέμφυλων Σταφυλής) αλλά και με τα βιολογικά, ποιοτικά κρασιά από το Κτήμα του.

Η εταιρεία, όμως, δεν στάθηκε μόνο σε στρατηγικές επιλογές στην Ελλάδα. Στράφηκε και στο εξωτερικό, αναγνωρίζοντας την δύναμη της παγκοσμιοποίησης. Γι’ αυτό αποφάσισε την στρατηγική συμφωνία και εμπορική συνεργασία με την Νο1 Γαλλική Εταιρία παραγωγής και διακίνησης κρασιών, την GRAND CHAIS DE FRANCE.

Η υψηλή δυναμική της Ελληνικά Κελλάρια Οίνων διακρίνεται από το χτίσιμο στρατηγικών συνεργασιών, με διακεκριμένα ονόματα-εταιρείες του οινικού κλάδου, αλλά και των ποτών, αποδεικνύοντας έτσι την «εξωστρεφή» φιλοσοφία και τον διαχρονικό της στόχο για την ανάδειξη ποιοτικών προϊόντων.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης