Στο ετήσιο γκαλά του Ιδρύματος Λεονάρντο Ντι Κάπριο θα εμφανιστεί ο τραγουδιστής Λένι Κράβιτζ.
Το γκαλά του φιλανθρωπικού ιδρύματος του βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού Λεονάρντο Ντι Κάπριο θα γίνει στο Σεν Τροπέ στις 26 Ιουλίου και σύμφωνα με το Page Six, ο Αμερικανός ροκ σταρ έχει δεχτεί να είναι αυτός που θα ψυχαγωγήσει τους διάσημους καλεσμένους του Ντι Κάπριο.

Παράλληλα, σύμφωνα με το περιοδικό, ειδική εμφάνιση αναμένεται να κάνει και η σούπερ σταρ Μαντόνα. Στο επίσημο δείπνο του γκαλά θα παραστούν ο Πρίγκιπας του Μονακό Αλβέρτο, η Έμα Στόουν, η Κέιτ Μπλάνσετ, η Μαριόν Κοτιγιάρ, η Πενέλοπε Κρουζ, ο Τομ Χανκς, ο Τζάρετ Λέτο, η Κέιτ Χάντσον, ο Τομπέι Μαγκουάιρ και ο Έντουαρντ Νόρτον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακούμε ότι η Madonna θα κάνει μια ειδική εμφάνιση στο γεγονός της 26ης Ιουλίου και θα είναι μια καρέκλα μαζί με τον Πρίγκιπα Άλμπερτ του Μονακό, την Emma Stone, την Cate Blanchett, τον Marion Cotillard, τον Penelope Cruz, τον Tom Hanks, τον Jared Leto, τον Kate Hudson, τον Tobey Maguire Έντουαρντ Ντόρτον.

Ο Ελβετός ηθοποιός Σιμόν ντι Πιουρί θα είναι ο οικοδεσπότης της δημοπρασίας τέχνης που θα γίνει στο πλαίσιο του γκαλά την οποία έχει επιμεληθεί η Λίζα Σιφ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης