Ο Τζον Μπον Τζόβι, τραγουδιστής και επικεφαλής του ροκ συγκροτήματος Bon Jovi είναι γνωστός για τις επιτυχίες του, αλλά αυτή τη φορά γνώρισε την αποτυχία.

Ο σούπερ σταρ της ροκ πούλησε δύο μεζονέτες στο Γουέστ Βίλατζ έναντι 15 εκατομμυρίων δολαρίων σε τιμή χαμηλότερη κατά 2,25 εκατ. δολάρια από την αρχική ζητούμενη τιμή.
 
Όπως ανέφεραν πηγές, ο τραγουδιστής του «Livin on a Prayer» αγόρασε τις μεζονέτες σε συγκρότημα κατοικιών στην οδό Charles St., στο οποίο μένουν διασημότητες, όπως το μοντέλο και ηθοποιός, Ιρίνα Σάικ και ο ηθοποιός Μπεν Στίλερ, το 2015 έναντι 12,95 εκατομμυρίων δολαρίων και πραγματοποίησε «εκτεταμένη ανακαίνιση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ρόκερ αποφάσισε να πουλήσει τις δύο μεζονέτες 375 τμ – που διαθέτουν τέσσερα υπνοδωμάτια, τέσσερα μπάνια, θέα στον ποταμό Χάντσον και στο Μανχάταν έναντι 17,25 εκατομμύρια δολάρια τον Ιούνιο.

Ο Μπον Τζόβι ήθελε να φύγει από το συγκρότημα κατοικιών, καθώς αγόρασε μία πολύ πιο κομψή κατοικία στο Γκρίνγουιτς Λέιν στο Γουέστ Βίλατζ καταβάλλοντας 19 εκατομμύρια δολάρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο τραγουδιστής, σύμφωνα με το Curbed, ασχολείται με τις αγοραπωλησίες ακινήτων τα τελευταία χρόνια, ανεβάζοντας για παράδειγμα ή μειώνοντας αρκετές φορές την τιμή ενός ρετιρέ στο Σόχο, του οποίου είναι ιδιοκτήτης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης