Φέτος τα Χριστούγεννα η πόλη στέλνει μήνυμα γιορτής και μας καλεί να γίνουμε όλοι συμμέτοχοι στο πιο παραμυθένιο έργο που διαδραματίζεται σε όλη την πόλη. Τις υπέροχες εκπλήξεις που μας περιμένουν καθημερινά τόσο στο κέντρο όσο και στις γειτονιές ακολουθεί η πολυαναμενόμενη βραδιά στο Θησείο την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς όπου ένα πολυθέαμα-έκπληξη θα μας οδηγήσει στο νέο έτος αποχαιρετώντας με τον πιο λαμπερό και εντυπωσιακό τρόπο το παλιό.

Πρόκειται για μία μοναδική παράσταση –μεταφορικά και κυριολεκτικά, αφού φέρει την υπογραφή των σπουδαίων καλλιτεχνών Γιάννη Κακλέα, Μανόλη Παντελιδάκη και Φρόσως Λύτρα και θα παρουσιαστεί για μία και μόνο φορά με φόντο την πάντα επιβλητική εικόνα της Ακρόπολης. Μία διαφορετική παράσταση, γεμάτη φως, που έρχεται για να ολοκληρώσει την αφήγηση του χριστουγεννιάτικου παραμυθιού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με παρουσιαστή τον απολαυστικό και γεμάτο θετική ενέργεια Χρήστο Φερεντίνο, θα έχουμε τη χαρά να δούμε και να ακούσουμε την ανεπανάληπτη Ευανθία Ρεμπούτσικα, σε μία από τις σπάνιες πλέον εμφανίσεις της στη χώρα μας, και αφού αποχαιρετήσουμε με τις υπέροχες μελωδίες και εικόνες που θα μας χαρίσει τη χρονιά που διανύουμε, θα υποδεχτούμε τη νέα με τα πιο φρέσκα πρόσωπα: με τη φωτεινή Μαρίζα Ρίζου και τον εκρηκτικό Πάνο Μουζουράκη.

Όπως όλα δείχνουν, οι εκπλήξεις θα διαδέχονται η μία την άλλη και κανείς δεν θα θέλει να τελειώσει αυτή η… χρονιά, αφού η παράσταση που πρόκειται να παρακολουθήσουμε θα είναι τόσο φωτεινή όσο και ανατρεπτική! Ένας εντυπωσιακός πολυέλαιος θα δεσπόζει όχι πάνω στη σκηνή αλλά πάνω από τα δικά μας πρόσωπα που θα γεμίσουν φως, ενώ η σκηνή θα πλημμυρίσει με το φως των πολυάριθμων led οθόνων που θα φέρουν όλη την πόλη εκεί! Όλη η Αθήνα θα βρίσκεται εκεί και από λίγο πιο πάνω θα της στέλνει… φως η Ακρόπολη!

Για τη μεγάλη αυτή γιορτή θα μας έχουν προθερμάνει από νωρίς το βράδυ οι Batuca, οι Batala και οι Artventure που θα δώσουν με πνευστά και κρουστά το ρυθμό της βραδιάς και οι αγαπημένοι Circus Dayz μαζί με τους οποίους θα αναζητήσουμε τη μαγική ισορροπία ανάμεσα στο παραμύθι και την παραμυθένια πραγματικότητα! Η Φιλαρμονική Ορχήστρα δήμου Αθηναίων θα μας προετοιμάζει για την υποδοχή της Ευανθίας Ρεμπούτσικα στη σκηνή και χωρίς να το καταλάβουμε το πιο αληθινό παραμύθι θα έχει ήδη ξεκινήσει!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το 2018 θα μας βρει όλους στο Θησείο να ατενίζουμε την Ακρόπολη, το μέλλον της πόλης και της ζωής μας με φωτεινά μάτια και χαμόγελα. Η νέα χρονιά συναντά μια νέα Αθήνα που κουβαλά μέσα της με περηφάνια την παλιά. Καλή μας χρονιά!

Συντελεστές:
Concept: Φρόσω Λύτρα
Σκηνοθεσία: Γιάννης Κακλέας
Καλλιτεχνική επιμέλεια: Μανόλης Παντελιδάκης
Παρουσίαση: Χρήστος Φερεντίνος
Καλλιτέχνες: Ευανθία Ρεμπούτσικα, Μαρίζα Ρίζου, Πάνος Μουζουράκης
Ηθοποιοί: Αρετή Τίλη, Αναστασία Στυλιανίδη, Γιώργος Στάμος
Καλλιτέχνες Παραστατικών Τεχνών: CircusDayz, Ορχήστρες, Φιλαρμονική Δήμου Αθηναίων, Batala, Batuca, Artventure

Σχεδιασμός Φωτισμών: Lighting Art – Γιώργος Τέλλος
Εικόνα – Video: Στάθης Αθανασίου
Μουσική επιμέλεια Video: Ανδρέας Συμβουλόπουλος

Πηγή: culturenow.gr 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης