Η εβδομάδα των Παθών του Κυρίου και η κορύφωσή της, όπως κάθε χρόνο, αποκτά ξεχωριστό νόημα στον Δήμο Τρίπολης.

Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις, για τον εορτασμό του εφετινού Πάσχα, συνδεδεμένες με τους έντονους θρησκευτικούς συμβολισμούς της Ανάστασης και το πνεύμα της μακράς παράδοσης του τόπου μας, θα προσδώσουν τη λαμπρότητα που αρμόζει στην Τρίπολη, αλλά και την κατάνυξη που αποζητά η ψυχή μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συνοπτικό πλήρες πρόγραμμα εκδηλώσεων Δήμου Τρίπολης

7 Απριλίου Μαλλιαροπούλειο Θέατρο – 20:00 “Ω ΓΛΥΚΥ ΜΟΥ ΕΑΡ” Ύμνοι της Μεγάλης Εβδομάδας με τον Άρχοντα Μαΐστορα του Οικουμενικού Θρόνου Γρηγόρη Νταραβάνογλου και τη συμμετοχή της Χορωδίας του Ιερού Ναού Αγίου Τρύφωνα Τρίπολης.

 8 Απριλίου Πλατεία Πετρινού – 11:00 Κάλαντα του Λαζάρου από τον σύλλογο Στερεοελλαδιτών Αρκαδίας «Η ΡΟΥΜΕΛΗ» Μαλλιαροπούλειο Θέατρο – 20:00 «Ο Σκληρόκαρδος Γίγαντας» του Όσκαρ Ουάιλντ, με αφηγητή τον Αλέξη Κωστάλα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

9 Απριλίου Πλατεία Πετρινού – 10:00-14:00 Παραδοσιακό βάψιμο των αυγών από το 1ο και 3ο σύστημα προσκόπων Τρίπολης Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο – 11:30 Το παραμύθι της Κατερίνας Μουρίκη: «Τα μισοκούλουρα» από τα παιδιά του θεατρικού εργαστηρίου του Φ.Ο.Τ. Μαλλιαροπούλειο Θέατρο – 20:00 Μουσικοποιητικό Αφιέρωμα «Πίσω από κάθε Γολγοθά μια Ανάσταση προσμένει».

10-12 Απριλίου Πλατεία Άρεως | 10:30-13:00 & 17:30-19:30 «Τα παιδιά δημιουργούν τις Πασχαλινές λαμπάδες τους» σε συνεργασία με το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Τρίπολης

12 Απριλίου Μαλλιαροπούλειο Θέατρο – 20:30 Το αριστούργημα «STABAT MATER» που περιγράφει τα Πάθη του Χριστού μέσα από τα μάτια της Μητέρας Του.

Δείτε το τρέιλερ:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης