Πρωτοβουλίες για τη στήριξη του «Σπιτιού του Ηθοποιού» ανακοίνωσε η Υφυπουργός Πολιτισμού & Αθλητισμού κα Άντζελα Γκερέκου κατά την επίσκεψή της στους ξενώνες του Ιδρύματος όπου συνομίλησε με την πρόεδρο κα Φόνσου, μέλη του Δ.Σ. και φιλοξενούμενους ηθοποιούς.

Συγκεκριμένα, η κα Γκερέκου ανήγγειλε, κατόπιν συμφωνίας με τον Καλλιτεχνικό Δ/ντή του Εθνικού Θεάτρου κ. Σ. Χατζάκη, ότι το Εθνικό Θέατρο θα πραγματοποιήσει παραστάσεις σε όλες τις σκηνές του, με σκοπό την αποκλειστική διάθεση των εσόδων τους, ως δωρεά στο «Σπίτι του Ηθοποιού», ενώ θα δώσει δυνατότητα πρόσληψης σε άνεργους ηθοποιούς που φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τις επόμενες ημέρες η Υφυπουργός Πολιτισμού & Αθλητισμού θα αποστείλει επιστολή προς τους εποπτευόμενους από το ΥΠ.ΠΟ.Α. θεατρικούς οργανισμούς με την οποία θα τους καλεί να αναλάβουν ανάλογες πρωτοβουλίες για την ενίσχυση του «Σπιτιού του Ηθοποιού». Δήλωσε επίσης ότι σε λίγες μέρες θα ανακοινωθεί το ποσό έκτακτης επιχορήγησης του ΥΠ.ΠΟ.Α προς το Ίδρυμα για τη στήριξη του «πολύτιμου».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης