Οι ηθοποιοί Έμα Στόουν και Ράιαν Γκόσλινγκ τιμήθηκαν στο Χόλιγουντ κατά τη διάρκεια τελετής αφήνοντας το αποτύπωμα του χεριού και του ποδιού τους πάνω σε τσιμεντένια πλακάκια κοντά στο TLC Chinese Theater.

Οι δύο αστέρες έπαιξαν μαζί σε τρεις ταινίες, η τελευταία των οποίων είναι το μιούζικαλ «La La Land» που θεωρείται φαβορί για τα προσεχή Όσκαρ και θα αρχίσει να προβάλλεται από την Παρασκευή σε Νέα Υόρκη και Λος Άντζελες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Κανείς δεν μπορεί να ξεχωρίσει τι είναι αυτό που παράγει χημεία μεταξύ των δύο ηθοποιών» υπογράμμισε η Κρίστα Σμιθ του Vanity Fair όταν υποδέχτηκε τους δύο ηθοποιούς. «Αλλά αυτό είναι ακριβώς που ανέδειξε ορισμένους από τους μεγαλύτερους θρύλους του κινηματογράφου όλων των εποχών. Ο Ράιαν και η Εμα είναι ο Χάμφρεϊ Μπόγκαρτ και η Λορίν Μπακόλ, ο Φρεντ Αστέρ και η Τζίντζερ Ρότζερς της σύγχρονης εποχής».

Η τελετή των αποτυπωμάτων είναι θεσμός δεκαετιών στο Χόλιγουντ: «Εγκαταστάθηκα στο Λος Άντζελες σε ηλικία 15 ετών και σήμερα ήρθα εδώ, και τα χέρια μου ταιριάζουν απόλυτα σε αυτά της Τζέιν Ράσελ, συνεπώς αν ψάχνετε για ντουμπλάρισμα σωσία για τα χέρια της Τζέιν Ράσελ, είμαι ο άνθρωπος σας» είπε η Στόουν.

«Είναι μια απίστευτη εμπειρία όπως και το γύρισμα αυτής της ταινίας ήταν μια απίστευτη εμπειρία. Εδώ είναι το καλύτερο μέρος για να το γιορτάσουμε» πρόσθεσε η ηθοποιός που ήταν υποψήφια για Όσκαρ Β’ γυναικείου ρόλου το 2014 για την ερμηνεία της στο Birdman.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Για το La La Land είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε τα γυρίσματα στα περισσότερα εμβληματικά σημεία του Λος Άντζελες, εκτός από εδώ, συνεπώς αυτό είναι το τελευταίο κομμάτι του παζλ, ένας ωραίος τρόπος με τον οποίο τελειώνει η εμπειρία αυτή» πρόσθεσε ο Ράιαν Γκόσλινγκ, υποψήφιος για Όσκαρ Α΄ανδρικού ρόλου για τον ρόλο του στο Half Nelson (2006).

H 28χρονη Αμερικανίδα και ο 36χρονος Καναδός έχουν επίσης παίξει μαζί στις ταινίες «Crazy, Stupid, Love» (2011) και «Gangster Squad» (2013).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης