Στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στον Ταύρο θα πραγματοποιηθεί από τις 2 έως τις 11 Σεπτεμβρίου, στις 20.30 το βράδυ, το Φεστιβάλ των «Ταυρείων 2016».

Με ένα πλούσιο πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων καλωσορίζει το φθινόπωρο ο Δήμος Μοσχάτου Ταύρου. Συναυλίες με δημοφιλή συγκροτήματα στα «Ταύρεια», κινηματογραφικές προβολές, χορωδίες και παραδοσιακά τραγούδια, ορχήστρες και παράσταση Καραγκιόζη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα ονόματα των Ηλία Βρεττού, Γιώργου Λεμπέση και Κώστα Δόξα είναι αυτά που ξεχωρίζουν και σίγουρα πρόκειτα να προσελκύσουν αρκετό κόσμο στις συναυλίες τους.

Όλες οι εκδηλώσεις είναι με ελεύθερη είσοδο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρασκευή – Κυριακή 2- 4 Σεπτεμβρίου: Κινηματογραφικές προβολές αφιέρωμα στους μεγάλους Έλληνες κωμικούς. Θα προβληθούν οι ταινίες: «Κίτρινα γάντια» (2/9/16), «Ένας ξένοιαστος παλαβιάρης» (3/9/16), και «Φωνάζει ο κλέφτης» (4/9/16).

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου: Συναυλία μοντέρνου και λαϊκού τραγουδιού με τους Kings και τον Γιώργο Λιάτη.

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου: Συναυλία με λαϊκό και έντεχνο πρόγραμμα με τον Γιώργο Λεμπέση και τον Κώστα Δόξα.

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου: Συναυλία λαϊκού και έντεχνου τραγουδιού με τον Ηλία Βρεττό

Φθινοπωρινές εκδηλώσεις στο Μοσχάτο

 Πλ. Ηρώων Πολυτεχνείου (νέο τμήμα) – Ώρα έναρξης: 20.30

Παρασκευή- Κυριακή 9-11 Σεπτεμβρίου: Κινηματογραφικές προβολές αφιέρωμα στις μεγάλες Ελληνίδες πρωταγωνίστριες. Θα προβληθούν οι ταινίες: «Η Λίζα και η άλλη» (9/9/16), «Οι κληρονόμοι» (10/9/16), και «Η νύφη το έσκασε» (11/9/16).

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου: Παράσταση Καραγκιόζη με το θέατρο Σκιών «Σκιές και γέλια».
 
Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου: Συναυλία με έντεχνο, λαϊκό και παραδοσιακό πρόγραμμα «Από την Κρήτη ως το Βαρδάρη» με τον Ηλία Παλιουδάκη και το συγκρότημά του.
 
Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου: Συναυλία με τη Χορωδία Ενηλίκων της Μουσικής Γωνιάς του Δήμου μας υπό τη διεύθυνση της Ειρήνης Κοντοσώρου με Μικρασιάτικα τραγούδια αλλά και με τα παραδοσιακά τραγούδια που παρουσιάστηκαν πρόσφατα με μεγάλη επιτυχία στο Διεθνές Φεστιβάλ της Ρουμανίας.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου -Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε: «Για άλλη μία χρονιά στον Δήμο μας καλωσορίζουμε το Φθινόπωρο με μία σειρά από πολιτιστικές εκδηλώσεις. Το φεστιβάλ των Ταυρείων θα προσφέρει στους πολίτες μας ψυχαγωγία με συναυλίες γνωστών καλλιτεχνών και προβολές με ταινίες του παλιού Ελληνικού κινηματογράφου.

Ο Πολιτιστικός Σεπτέμβρης στο Μοσχάτο περιλαμβάνει επίσης προβολές ταινιών που όλοι αγαπήσαμε, αλλά και θέατρο σκιών για τους μικρούς μας φίλους, και συναυλίες καλλιτεχνών και μουσικών σχημάτων της πόλης μας. Καλώ όλους τους συμπολίτες και αυτό το Φθινόπωρο, αλλά και τους επισκέπτες της πόλης μας να περάσουν μαζί μας όμορφα βράδια σε μία πόλη που έχει αποδείξει ότι ξέρει να συμμετέχει και να διασκεδάζει, βάζοντας στην άκρη για λίγο τα προβλήματα της καθημερινότητας».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης