Sick Jacken-(Psycho Realm)-Slaine (La Coka Nostra)-Snak The Ripper-Danny Diablo aka Lord Ezec (Crown Of Thornz / Shotblockers / Skarhead)-Jaclyn Gee.

H Νoiz Art & Music Productions αποχαιρετάει την φετινή σεζόν και λίγο πριν το καλοκαίρι φιλοξενεί στο κέντρο της Αθήνας και στο γνώριμο μας An Club μια από τις πλέον ενδιαφέρουσες, διεθνώς περιοδείες, την Violent Voices η οποία έρχεται να γεφυρώσει τον ήχο του σύγχρονου hip hop και hardcore καταβολές του.
Η Δυτική Ακτή (Los Angeles) ενώνει τις δυνάμεις της με την Βοστώνη και την Νέα Υόρκη και τρεις ηγετικές μορφές από τρία διαφορετικά σούπεργκρουπς περιοδεύουν ανά την Ευρώπη φέρνοντας, ως πολυαγαπημένοι και στο ελληνικό κοινό, την ίδια σκληρή γεύση και στην Αθήνα. Ο Sick Jacken από τους «μασκοφόρους» Psycho Realm συναντά τον Slaine των La Coka Nostra και τον Danny Diablo που ισορροπεί ανάμεσα στις hip hop ρίμες και τα σκληροπυρηνικά κιθαριστικά riffs και όλοι μαζί βάζουν φωτιά στη σκηνή.
Η Noiz Productions τέλος πλαισιώνει την ιερή τριάδα του Violent Voices με τον Snak the Ripper το μεγάλο όνομα του Καναδά, που σύστησε στο αθηναϊκό κοινό σε παλαιότερη συναυλία –κάνοντας το να τον αγαπήσει και, φυσικά, την εκπληκτική Jaclyn Gee που με την εκπληκτική soul/jazz φωνή της θα απαλύνει την συναυλία προσθέτοντας μια μελωδική, αλλά κι ενίοτε με το ραπ της σκληρή, πινελιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συλλεκτικά-περιορισμένα hard copies εισιτήρια των 12ευρώ θα βρείτε μόνο στα παρακάτω σημεία και μετά την εξάντληση τους θα κοστίζουν 15ευρώ.
Με την αγορά των εισιτηρίων μπαίνετε στη κλήρωση για ένα Tattoo αξίας 300 ευρώ και ένα των 100 ευρώ από το 4eva Tattoo Studio!!

• 7th Sense Tattoo & Body piercing ( Σαπφούς 106, Καλλιθέα )
• 4eva Tattoo Studio ( Τριπτολέμου 30, Γκάζι )
• Ministry O’ Concrete (Κωσταντινουπόλεως 42, Γκάζι – Αγ. Παρασκευής & Βάκχου, Χαλάνδρι)
• Flamme Rouge cycle cafe bar ( Τριπτολέμου 26, Γκάζι )
• Doctor ( Ηφαίστου 37, Μοναστηράκι )
• So What Tattoo (Σωτήρος 70, Πειραιάς)
• Dream Tattoo ( Μάρνης 38, Αθήνα )
• Superfly Cafe (Εμπεδοκλέους 28, Μέτς)

https://www.facebook.com/events/856336207759762/

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τετάρτη 17 Ιουνίου στις 9:00 μ.μ
An Club Σολωμού 13-15, Αθήνα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης