Σε μια παράσταση-παιχνίδι-εργαστήρι συναισθημάτων για παιδιά από 3 έως 8 ετών, με ζωντανή μουσική, μας προσκαλεί ο καλλιτεχνικός οργανισμός Μορφές Έκφρασης.

Ο κύριος Πικ, διάσημος εξερευνητής, ανακαλύπτει μια μέρα πως τα αστέρια χάνουν σιγά σιγά τη λάμψη τους… Τι θα μπορούσε να σημαίνει αυτό για το μέλλον του σύμπαντος; Άραγε θα μπορούσε ποτέ να μάθει το πώς και το γιατί; Είχε έρθει η στιγμή της μεγάλης περιπέτειας για τον κ. Πικ., είχε έρθει η στιγμή να ταξιδέψει στο σύμπαν…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο απίστευτο ταξίδι του κ. Πικ θα ανακαλύψουμε μαζί του τα συναισθήματα και πως ο προσωπικός μας στόχος είναι αυτός που μας κάνει να λάμπουμε στον κόσμο των ανθρώπων αλλά και των αστεριών.

Το εργαστήρι συναισθημάτων έχει σαν στόχο να αποκαλύψει στα παιδιά με τρόπο βιωματικό αλλά και παραστατικό τον κόσμο των συναισθημάτων: με ποιον τρόπο και για ποιον λόγο εκφράζονται; Έτσι, παράλληλα με την ιστορία που διαδραματίζεται, τα παιδιά λαμβάνουν μέρος στη δράση παίζοντας τον ρόλο των συναισθημάτων. Θα ανακαλύψουμε τελικά ότι τα πιο όμορφα συναισθήματα γεννιούνται μέσα μας, όταν βρισκόμαστε κοντά σε αυτά που αγαπάμε!

Εμπρός, λοιπόν, έτοιμοι για εξερεύνηση;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το απίστευτο ταξίδι του κ. Πικ»

Κείμενο: Άννα Σεβαστή Τζίμα
Εμψύχωση: Άννα Σεβαστη Τζίμα, Βλασία Βερβέρη
Μουσικός-εμψυχωτής: Ερμόλαος Καντζουρίδης

Λίγα λόγια για τις Μορφές Έκφρασης

Ο καλλιτεχνικός Οργανισμός ΜΟΡΦΕΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ιδρύθηκε το 1993 από τον ηθοποιό, μουσικοπαιδαγωγό και σκηνοθέτη Θωμά Κινδύνη. Έχοντας ως κέντρο την τέχνη του Θεάτρου, της Μουσικής και της Κίνησης, οι ΜΟΡΦΕΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ αναζητούν και προτείνουν μια πιο αισθητική και πλούσια προσέγγιση της ζωής. Από τη στιγμή της δημιουργίας τους μέχρι σήμερα διατηρούν μια αδιάκοπη και ακούραστη παρουσία στον χώρο της Τέχνης και του Πολιτισμού, ανεβάζοντας θεατρικές και μουσικές παραστάσεις, οργανώνοντας δρώμενα αλλά και εκπαιδευτικά προγράμματα για ενήλικες και παιδιά με βάση τη μέθοδο ΚΙΝΗΣΗ, ΛΟΓΟΣ & ΡΥΘΜΟΣ.

Πότε: Τα Σάββατα 28 Μαρτίου, 4 & 25 Απριλίου 2015, στις 6:00 μ.μ.
Πού: Θέατρο ΜΟΡΦΕΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ, Αλκμήνης 13, Κ. Πετράλωνα
Κόστος συμμετοχής: 7 ευρώ, 5 ευρώ (μειωμένο για τους ανέργους, για τα μέλη μας, ομαδικό από 4 άτομα και πάνω)

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Για επικοινωνία-πληροφορίες: 210 3464003, 210 3464903

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης