Το Lust Decade (www.lustdecade.com), το πιο διαδραστικό online t-shirt shop, παρουσιάζει τo 2o Lust Decade Exhibition την Παρασκευή 19, το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Οκτωβρίου στον υπέροχο χώρο της ATOPOS CVC (Σαλαμίνος 72, Μεταξουργείο).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Lust Decade επαναπροσδιορίζει το t-shirt σαν όχημα καλλιτεχνικής έκφρασης και πολυδιάστατης χρήσης στην 2η Έκθεση των σχεδιαστών του, που φιλοδοξεί να γίνει η ετήσια γιορτή του t-shirt!
Μετά το περσινό πετυχημένο 1ο Lust Decade Exhibition, η δημιουργική κολεκτίβα του www.lustdecade.com σας προσκαλεί σε ένα διαδραστικό τριήμερο γεμάτο t-shirts, workshops, σχεδιαστικούς διαγωνισμούς, live a/w performances, video installations, πειραματικές εκτυπώσεις με πηγή έμπνευσης την κουλτούρα του t-shirt, όπου εκθέματα, κοινό και καλλιτέχνες αλληλεπιδρούν σε μόνιμη βάση.

Δρώμενα: Έκθεση t-shirt, Interactive Installations, Σχεδιαστικός Διαγωνισμός, Designers Battle, Creative Workshops, Live Artwork Show, Experimental Printings

Συμμετέχουν: Busybuilding – eproductions, Don40, Faze, Inva, mnm design, Greg Papagrigoriou, Simek, Costas Tsitsigkos, Chris Wheatman, Georgina Zacharaki,
Lust Decade team

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια Έκθεσης: Media Designers www.mdesigners.gr

Η Έκθεση θα εγκαινιαστεί την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου στις 20.30 με ένα opening party στον χώρο της ATOPOS CVC. Το βράδυ των εγκαινίων οι καλλιτέχνες Faze και Inva θα παρέμβουν στον χώρο δημιουργώντας ένα εικαστικό σε ένα Live artwork show μπροστά στους επισκέπτες, το οποίο θα αποτελέσει και έκθεμα τις υπόλοιπες ημέρες της Έκθεσης. Παράλληλα, θα εγκαινιαστεί και ο σχεδιαστικός διαγωνισμός που θα διαρκέσει όλο το τριήμερο, όπου οι επισκέπτες θα αξιολογούν τα έργα τα οποία έχουν υποβάλει οι δημιουργοί της κολεκτίβας.

To Σάββατο 20/10, οι καλλιτέχνες του Lust Decade Simek, Greg Papagrigoriou, Costas Tsitsigkos και Don40 θα διαγωνιστούν σε ένα Live Σχεδιαστικό Battle, χρωματίζοντας με πινέλα τεράστια t-shirts, με το κοινό να επιλέγει τον νικητή διά βοής. Παράλληλα, οι mnm design σε συνεργασία με τον Greg. Papagrigoriou, θα διοργανώσουν ένα stencils workshop, ενώ ο Chris Wheatman θα δημιουργεί χειροποίητα t-shirts αλληλεπιδρώντας με το κοινό.

Η Κυριακή 21/10 είναι ημέρα αφιερωμένη σε πειραματικές εκτυπώσεις σε συνεργασία με την ομάδα THIS HEART IS A PIPE BOMB, όπου παλιές ξεθωριασμένες στάμπες θα «αναγεννηθούν» με έντονες νέες εκτυπώσεις και σε εναλλακτικές χρήσεις των t-shirt, σε συνεργασία με το σύγχρονο εργαστήρι τέχνης Το Σπίρτο (www.tospirto.com), το οποίο θα πραγματοποιήσει workshop με θέμα “Reuse/recycle your old t-shirt”. Φέρτε μαζί το παλιό σας t shirt να φτιάξουμε τσάντες, κρεμάστρες, καρφίτσες, κολιέ και άλλα διακοσμητικά και χρηστικά αντικείμενα.

Η είσοδος στην έκθεση και τα workshops είναι ελεύθερη και οι ώρες λειτουργίας είναι:

Παρασκευή 19/10: 20:00 – 24:00, Σάββατο 20/10: 11:00 – 20:00, Κυριακή 21/10: 11:00 – 20:00

Τοποθεσία: ATOPOS cvc, Σαλαμίνος 72, Μεταξουργείο TK 104 35

Ώρες Λειτουργίας: Παρασκευή 20:00 – 24:00 / Σάββατο 11:00 – 20:00 / Κυριακή 11:00 – 20:00

Είσοδος: Δωρεάν

Αναλυτικό Πρόγραμμα Εκδηλώσεων παράλληλα με την Έκθεση:

Παρασκευή 19/10:

20:30 Opening Party & Live a/w show

Σάββατο 20/10:

13:00 Designers Battle

16:00 Stencils Workshop & Handmade t-shirt designs

Κυριακή 21/10:

13:00 Reuse/Recycle your old t-shirt

16:00 Πειραματικές Εκτυπώσεις

Λίγα λόγια για το Lust Decade

Το Lust Decade (www.lustdecade.com) είναι ο χώρος ο οποίος τους τελευταίους μήνες στεγάζει ανεξάρτητους δημιουργούς (γραφίστες, σχεδιαστές, καλλιτέχνες, εικονογράφους, street artists), προβάλλοντας τη δουλειά και τα σχέδιά τους. Πρόκειται για έναν διαρκή διαγωνισμό σχεδίων και σχεδιαστών μέσω του οποίου εκτυπώνονται χειροποίητα πρωτότυπα Lust Decade t-shirts επιλεγμένα από το κοινό στο πιο διαδραστικό online t-shirt shop!

Στους λίγους μήνες της λειτουργίας του, το Lust Decade έχει να επιδείξει αξιόλογες συνεργασίες με τις εκδόσεις Τετράγωνο και τον Πολιτιστικό Οργανισμό ATOPOS CVC στο πλαίσιο της έκθεσης ‘ARRRGH Τέρατα και σημεία στη Μόδα’ και της έκθεσης ‘FULL OF LOVE’ όπου φιλοξένησε στη διαδραστική του πλατφόρμα τον αναγνωρισμένο Γερμανό καλλιτέχνη Boris Hoppek.
Στα βραβεία ERMIS 2012 στη μεγάλη ετήσια γιορτή Επικοινωνίας και Διαφήμισης, έγινε shortlisted στην κατηγορία Digital.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.lustdecade.com και για επικοινωνία στο we@lustdecade.com και το τηλ. 213 0224640.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης